BMA Harderwijk

BMA Harderwijk

BMA Harderwijk is een onafhankelijk bouwadviesbureau gevestigd in Harderwijk

Wie zijn wij

BMA Vastgoedadviezen & Bouwmanagement is een onafhankelijk bouwadviesbureau.

Wij zijn gespecialiseerd in het geven van gedetailleerde adviezen over meerjarig onderhoud aan Verenigingen van Eigenaren, bedrijven en andere organisaties.

Het verzorgen van de uitvoering van jaarplannen, groot onderhoud en functionele aanpassingen is een onderdeel van ons takenpakket.


Wat wij kunnen wij nog meer:

Wij treden op als bouwbegeleider bij nieuwbouw- en verbouwprojecten. Voor projectontwikkelaars, architecten, aannemers, woningcorporaties en overheden verzorgen wij ramingen en begrotingen van elk type bouwproject.

Begeleidingen:
Het in uitvoering nemen van de jaarplannen en eventuele groot onderhoudsactiviteiten kunnen wij ten dele met onze eigen organisatie. Zodra het om specialistische activiteiten gaat hebben wij een netwerk van ondernemingen die deze uitvoeringen kwalitatief en marktgericht kunnen realiseren. Door de netwerkrelatie zijn wij in staat de uitvoeringen met zeer scherpe budgetten te begeleiden tot aan de definitieve oplevering en financiële afwikkeling van het geheel.

Boei:
Boei is de afkorting voor brand, onderhoud, energie en inzicht wetregelgeving. Wij zijn gespecialieerd op dit gebied.

Opdrachtgevers:
In opdracht van diverse eigenaren en beheerders zorgen wij voor ondersteuning in het opstellen van meerjaren planmatig onderhoud, groot onderhoudsactiviteiten, managen van allerhande functionele aanpassingen en allerhande uitbreidingen en aanpassingen.

Onze opdrachtgevers zijn particulieren die een woning willen kopen en daarbij technische ondersteuning wensen of een geschil hebben met een uitvoerende partij en een onafhankelijk advies nodig hebben.

Verder verzorgen wij voor Projectontwikkelaars, Vastgoedbeheerders en Woningcorporaties het opstellen van meerjaren begrotingen en bouwkundige adviezen.

Ons doel:
BMA Vastgoedadviezen & Bouwmanagement is een ambitieus bedrijf dat zich inzet op alle niveaus van bouwkundige activiteiten en vastgoedonderhoud. Het bundelen en overdragen van kennis beschouwen wij als het doel van onze organisatie.
 
BMA-07.jpg
BMA-08.jpg
BMA-18.jpg
BMA-19.jpg
BMA-20.jpg
BMA-21.jpg
BMA-23.jpg
BMA-24.jpg