t Vloerenhuis Putten

t Vloerenhuis Putten

Specialist in alle houten vloeren

Maar met een goede uitleg alleen zijn we er niet. De ervaren vakmensen van ’t Vloerenhuis bepalen de kwaliteit van het eindproduct.

Onze ervaren Parketteurs leiden de jongere generatie parketteurs zelf op, hierdoor gaat het ouderwetse vakmanschap van Parketteurs niet verloren. Het resultaat van een prettige werksfeer is een hechte groep medewerkers waarvan sommige al meer dan 25 jaar zich dagelijks met enthousiasme voor u inzetten. Onze parketteurs zijn Meester der Parketteurs en Bona gecertificeerd vakman. Garantie voor vakmanschap en kwaliteit!

Door WonenWonen zijn wij uitgeroepen tot 5-Sterren specialist, dit hebben wij verworven door jarenlang hoge kwaliteit en goede service te leveren.

Natuurlijk werken onze vakmensen met de modernste machines, maar met de kwaliteit en het ambachtelijke vakmanschap van vroeger! Speciaal voor ’t Vloerenhuis selecteren onze fabrikanten uitsluitend 1e kwaliteit hout, hierdoor is de kwaliteit van een vloer van ’t Vloerenhuis gegarandeerd goed.

Om alles exact te weten, komen ik bij u thuis de ondervloer bekijken, alles juist opmeten, van het aantal m² tot de vochtigheid in de ondervloer. Dit laatste gebeurt met de uiterst precieze C-M vochtmeter.

De showroom

Van buitenaf verwacht u het vast niet, maar achter de gevel van ons pand vindt u ruim 340 m² vloeroppervlak. De keus is enorm, een ruime keus in Houtenvloeren:
 • parket-en plankenvloeren
 • laminaat 
 • PVC-vloeren
 • en traprenovatie

Onze specialiteit is tapis parket, een ambachtelijke wijze van parketleggen, waarbij de werking van het hout minimaal is. Vanzelfsprekend kunnen wij ook de gewilde “verouderde” vloeren leggen in dit systeem.

Nieuw is het spijkervrije Préfab parket van Bauwerk, dit systeem staat voor de nieuwe generatie parketvloeren en is verkrijgbaar in stroken, visgraat maar ook in planken uitvoering.

Heeft u schade aan uw vloer door water, brand of andere schade? Wij zorgen voor een schade expertise en maken een rapport op voor uw verzekering bij brand- of waterschade. Daarna herstellen wij de schade aan uw vloer of vervangen deze voor nieuw.

Meester der Parketteurs

De Nederlandse vereniging meester der Parketteurs reikt deze titel uit aan Parketteurs die voldoen aan de strenge eisen van de branchevereniging. Lid Frans Deley over ’t Vloerenhuis: Parket leggen is een ambacht. dat is echt vakmanschap, kennis van hout, de verwerking en werking, advies en het leggen zijn wezelijke onderdelen van het vak. Meester der Parketteurs word je dus niet zomaar, kennis en ervaring zijn van groot belang. Minimaal 25 jaar ervaring in het leveren, leggen, schuren, renoveren en onderhouden van parket en houten vloeren zijn nodig om in aanmerking te komen voor het keurmerk. ’t Vloerenhuis voldoet ruim aan onze normering en verdienen het zich Meester der Parketteurs te mogen noemen. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat het ambacht doorgegeven wordt aan de volgende generatie. Dat is Meesterschap.

Het Meester der parketteurs is dus een zekerheid bij aankoop van een vloer voor vakmanschap en kwaliteit! 

Mocht er onverhoopt toch een geschil zijn waar wij samen niet uitkomen, dan kunt u het voorleggen aan een van de onafhankelijke register ParketExperts die zijn beproefing van bekwaamheid naar tevredenheid heeft afgelegd. Een extra zekerheid bij uw aankoop!

’t Vloerenhuis is dealer van diverse gerenommeerde merken:

Parket en plankenvloeren:
 • Dennebos Flooring,
 • Bauwerk-Parkett,
 • Kährs,
 • Wicanders,
 • Lieverdink,
 • Albers, 
 • HCE Alfa-parket,
 • LaLegno
 • en Junckers
Exclusief Select-dealer van:
 • Dennebos Flooring en Bauwerk parkett
Verouderde parket- en verouderde planken: 
 • Dennebos Flooring, HCE Alfa-parket, VOC en Grigio
Tevens zijn wij dealer van Stadler Form Luchtbevochtigers uit Zwitserland. Deze kunt u in onze webshop bekijken en direct bestellen.

U vindt onze showroom aan de rand van het centrum te Putten. Gemakkelijk bereikbaar met volop gratis parkeergelegenheid voor de deur.  Wij hebben lunchpauze van: 12.30 tot 13.30 uur en buiten onze openingstijden graag op afspraak!

Woonkamer_met_hout_vloer_donker.jpg
1_Woonkamer_met_houten_vloer.jpg
Cessac_140.jpg
Cessac_nieuw_2.jpg
Cessac_Nieuw_6.jpg
Cessac_nieuw_12.jpg
Dennebos_26_cm_breed_1Bis_W07_by_t_Vloerenhuis_Putten.jpg
Eiken_vloer_Vloerenhuis_Putten.jpg
Hongaarse_punt_W.02_wit2.JPG
Formpark_Kerngerookt_Bauwerk.jpg
Houten_vloer_restaurant_Vloerenhuis_Putten.jpg
Trap_met_hout_Vloerenhuis_Putten.jpg
keuken_met_houten_vloer.jpg