Winkel Univé Harderwijk

Winkel Univé Harderwijk

Met elkaar delen, dat is de winst! Dat is waar Univé voor staat

"Met elkaar delen, dat is de winst!" Dat is waar Univé voor staat

Univé is een coöperatie en dat betekent: risico's delen. Dat geeft rust en zekerheid. Ook voor de mensen om u heen. Vanuit deze gedachte ontstonden vanaf 1794 de regionale coöperaties die de basis vormen voor het Univé van vandaag. In de regio zitten we nog steeds. En daar blijven we ook.

Ook op sportgebied vervult Univé haar maatschappelijke rol.

In dat kader sponsort Univé verschillende organisaties en evenementen. Op landelijk en regionaal niveau. Wij vinden bewegen voor iedereen belangrijk: jong, oud, met of zonder beperking.

We zijn zal meer dan 10 jaar in Harderwijk gevestigd en sinds 2021 aan de Kuipwal 41

Het team bestaat uit:

  • Harry Frens (vestigingsmanager)
  • Nigel de Lange
  • Sabrina Brandwagt
  • Rob Poorter
  • Marjan van den Hoorn - Druijf

Harry Frens;

Ik ben trots dat ik vestigingsmanager mag zijn op dit prachtige kantoor in de stad Harderwijk. Ik hou me bezig met het organiseren, coördineren en mede-uitvoeren van de werkzaamheden op de vestiging, zowel inhoudelijk als procesmatig, zodanig dat doelen op gebied van omzet, rendement en klanttevredenheid van het kantoor worden behaald. Kortom, manis-van-alles.

Wij hopen u persoonlijk te ontmoeten, zodat we kunnen bespreken of Univé ook voor ú van toegevoegde waarde kan zijn. Vanzelfsprekend bent u welkom in onze winkel aan de Kuipwal 41 of neem contact met ons op voor het plannen van een afspraak bij u op locatie.

Graag tot ziens!
Nieuw_pand_Unive_binnen.jpg
1_Unive_pand_Kuipwal_Harderwijk_1600.jpg
Nieuw_pand_Unive_kantoor_1_1000.jpg
Nieuw_pand_Unive_kantoor.jpg