Activiteiten Kok Harderwijk: Pieten in het Speelparadijs en Broodje Kok Ontbijt

Op zaterdag 27 november, zondag 28 november, zaterdag 4 december en zondag 5 december komen de pieten op bezoek in het speelparadijs bij Kok Harderwijk. Het is ook mogelijk om deze dagen een heerlijk Broodje Kok Ontbijt te bestellen.

Pieten in het speelparadijs

Op zaterdag 27 november, zondag 28 november, zaterdag 4 december en zondag 5 december komen de pieten op bezoek in het speelparadijs! Kom jij ook?
 
Reserveren? https://www.kokexperience.nl/event/pieten-speelparadijs/

BROODJE KOK ONTBIJT

Zaterdag 27 november, zondag 28 november, zaterdag 4 december en zondag 5 december is het mogelijk een heerlijk Broodje Kok ontbijt te bestellen.
 
Het ontbijt is €15,- per persoon. De foto is gebaseerd op twee personen. Het ontbijt bestaat uit een pistolet, luxe bol, croissant, jus d'orange, eitje, peper, zout, kaas, vleeswaren, filet americain, scharreleisalade, pesto, pijnboompitten, sla, zoetwaren en boter.
 
Je kan tot uiterlijk de dag van tevoren voor 19.00 uur een ontbijt online bestellen. Zodra de bestelling binnen is, krijg je een betaallink met het verzoek het ontbijt te betalen.
 
Het ontbijt kan alleen worden bezorgd. Zij bezorgen in Harderwijk en Hierden en niet op vakantie- of recreatieparken. Bezorgkosten zijn €2,50.
 
Bestel hier: https://www.kokexperience.nl/event/broodje-kok-ontbijt/

Broodje Kok ontbijt

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-455406 , 0341-230000

Meer info