Houthandel Albert van der Horst stopt per 1 mei 2024 en gaat verder met Timmerfabriek Albert van der Horst

Na lang wikken en wegen heeft Albert van der Horst besloten om met ingang van 1 mei 2024 na 17 jaar de bedrijfsvoering van Houthandel Albert van der Horst BV te beëindigen. Niet om met pensioen te gaan maar om wat meer rust te krijgen in zijn leven.

Per 1 maart heeft hij zijn collega’s ingelicht over zijn besluit om met de Houthandel op te houden

Dit besluit is mede gevoed door de overname van Timmerfabriek Jans in Harderwijk vorig jaar. Albert; "Ik heb het idee dat ik daar mijn ei goed kwijt kan en dat ik daar met veel plezier kan blijven werken".
 
De komende weken zal het voorraad materiaal, dat op de werf aan het Rodeschuurderwegje in Ermelo staat, worden verkocht. Eventueel te bestellen materiaal zal tegen, met u, afgesproken condities worden verkocht. De komende periode zal de bestaande voorraad, los of in grotere partijen, met een bijpassende korting/scherpe prijs worden verkocht.
 
De bestellingen die gedaan zijn bij Houthandel Albert van der Horst worden verwerkt en afgehandeld zoals voorheen tegen de afgesproken condities. Hierop gelden niet de eventuele kortingsacties.
 
De bedrijfsvoering van Timmerfabriek Albert van der Horst BV aan de Nobelstraat 40 te Harderwijk voor het vervaardigen van kozijnen, ramen en deuren zal daarentegen gewoon voort blijven bestaan. Het rest Albert niets anders dan zijn klanten te bedanken voor het vertrouwen van de afgelopen 17 jaar en wellicht treft hij u in de toekomst bij Timmerfabriek Albert van der Horst BV.

Houthandel en Machinale houtbewerking Albert van der Horst Ermelo

Adresgegevens

Rodeschuurderwegje 18
3853 LS Ermelo

Telefoon

T. 0341-552174

Openingstijden

Ma 7.30 - 17.30 uur
Di 7.30 - 17.30 uur
Wo 7.30 - 17.30 uur
Do 7.30 - 17.30 uur
Vr 7.30 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info