Halve marathon Ermelo: Prestatie, sportiviteit en gezelligheid

Door Marco Jansen - Op zaterdag 1 juni 2024 wordt de twaalfde editie van de Halve marathon van Ermelo gehouden. Het hardloopevenement stevent af op een recordaantal deelnemers, want zes weken voor de start noteert de organisatie al 828 individuele voorinschrijvingen.

Dindoa heeft meeste last van weersomstandigheden (wedstrijdverslag)

Op een koude en regenachtige middag mocht Dindoa aantreden voor de eerste thuiswedstrijd in de hoofdklasse veldkorfbal. Tegenstander deze middag was Sparta uit Zwolle.

DVS'33 Ermelo in hectische 2e helft tegen DOVO naar gelijkspel (wedstrijdverslag)

Twee momenten met minder scherpte kostte DVS’33 Ermelo in de thuiswedstrijd tegen DOVO twee punten. Na het eerste moesten de geelzwarten al vroeg in de achtervolging, die na de rust met succes werd ingezet.

Toe aan een gezellige loop? Doe mee met de Veldwijkloop in Ermelo

Hardlopers die toe zijn aan een leuke recreatieve wedstrijd kunnen ook dit jaar weer meedoen aan de Veldwijkloop. De 21-ste editie is op woensdag 8 mei.

DVS'33 Ermelo stijgt na soevereine zege op Urk (wedstrijdverslag)

DVS’33 Ermelo is van de onveilige vijftiende plek gestegen naar de twaalfde plaats na een soevereine zege op en tegen Urk. De thuisclub deed in het begin van de wedstrijd nog goed mee en nam zelfs vroeg in de wedstrijd.

De nieuwe MO15-1 van FC Horst zoekt een trainer en keepster…

Dit talentvolle, gezellige en zeer gemotiveerde team speelt in de hoofdklasse van de meidencompetitie.

Unitas terug in Korfbal League na geweldig einde in finale tegen TOP

Door Marco Jansen - Het werd een prachtige avond voor de korfballers van Unitas en de 450 supporters uit Harderwijk in de met 1500 toeschouwers uitverkochte PKC-hal in Papendrecht. Een avond die in veel opzichten deed denken aan de memorabele hoofdklassefinale van 2022 tegen HKC (15-18), toen Unitas voor het eerst de Korfbal League bereikte.