Ermelose Zaken draagt bij aan uw lokale naamsbekendheid en vindbaarheid. Middels een voor u ontworpen bedrijfspagina en voor u geplaatste content. Hiernaast worden de NAW gegevens, openingstijden, de website en het emailadres getoond met een directe link. Marketing die werkt: aantoonbaar, meetbaar en zichtbaar.
 

U bespaart kosten voor mediabereik

Adverteren in de zoekmachines is kostbaar. ICT bedrijven die SEA en SEO diensten leveren kosten veel geld. Betalen om bovenaan in de zoekmachines te komen, is niet nodig. Neem de tijd om een publiek op te bouwen die u op een natuurlijke manier vinden in de zoekmachines. Dit door regelmatig relevante content te plaatsen. Zo heeft u ook een betere commitment van uw doelgroep. Bezoekers reageren beter op
websites die op een ‘natuurlijke’ manier bovenaan staan dan op de advertenties die betaald bovenaan staan.

U plukt veel langer de vruchten van uw inspanningen

Een reclamecampagne of -actie is per definitie tijdelijk. Alles wat u ermee wint, verliest u op termijn: de spontane naamsbekendheid, top-of-mind-awareness en inhoudelijke bekendheid. Content marketing gaat langer mee dan reclame. Content kan jaren na plaatsing nog steeds relevant, aantrekkelijk en vindbaar zijn, zolang als u uw website actueel houdt.

U gooit geen geld over de balk

De consument is steeds minder vatbaar voor grote campagnes en reageert pas wanneer de campagne precies op hem/haar is afgestemd. Bij content marketing is alles erop gericht ervoor te zorgen dat klanten u opzoeken en niet andersom. Dat doet u door relevante content aan te bieden die gezocht, gevonden, gewaardeerd en gedeeld wordt.

Contentmarketing geeft leuke neveneffecten

Een belangrijk voordeel van content marketing is dat relevante content u helpt aan een betere ranking waardoor uw website vindbaar is en meer bezoekers krijgt. Aantrekkelijke content is ook erg effectief in de Social media. Informatieve content doet ook voorwerk voor sales, zodat die zich kan richten op het moment dat de klant overgaat tot een transactie.

 U benut de kracht van mond tot mond reclame

Met content marketing maakt u optimaal gebruik van de kracht van mond-op-mond reclame. Content kan ook bestaan uit mooie projecten die door u zijn afgerond en ervaringen van uw klanten. Natuurlijk is het geweldig als er (offline) over deze ervaringen gepraat wordt. Maar online kunt u dit aan een nog groter publiek kenbaar maken. Zowel off- als online speelt mond-tot-mond reclame een doorslaggevende rol
in het beslissingsproces.

Creatieve vrijheid
Zolang u blijft adverteren, zit u vast aan de 30 seconden spot, volle advertentie pagina, banners in verschillende formaten en ga zo maar door. Met content marketing bepaalt u zelf de vorm en duur van uw boodschap. Harderwijkse Zaken heeft allerlei trendsettende campagne methodes bedacht de afgelopen jaren.

Ken uw klant
Wij kunnen u inzicht geven in de informatiebehoefte van onze lezers. Dit om te meten hoe de geplaatste berichten gelezen worden, hoe deze gevonden worden en op welk platform ze het beste bekeken worden. Zo kunnen we uw content nog gerichter aanbieden aan een specifieke doelgroep.


Aanmelden als adverteerder