12 Ermelose kerken organiseren Pinksterfeest op ’t Weitje in Ermelo

Op eerste pinksterdag 28 mei vindt er een bijzondere Pinksterviering plaats op 't Weitje in Ermelo. Maar liefst twaalf lokale kerken hebben de handen ineengeslagen om deze viering mogelijk te maken. 

Na drie jaar afwezigheid is de viering dit jaar terug en er zijn meer kerken dan ooit betrokken bij de organisatie. Het thema van de viering is "In vuur en vlam”

Bij de viering zijn voorgangers uit verschillende kerken betrokken. Er zal muziek en zang zijn en er zal gebeden worden.
Iedereen is van harte welkom om deel te nemen aan de Pinksterviering, ongeacht leeftijd of achtergrond. Wel is het handig om zelf een (klap)stoel, paraplu en koffiemok mee te nemen, zodat je ontspannen kunt genieten van de viering. Voor mensen die slechthorend zijn is er een gebarentolk aanwezig. Er is geen speciaal programma voor kinderen, maar er zal wel aandacht voor de kinderen zijn in de viering.
De inloop begint om 11:15 en om 11:30 start de viering. Na afloop is er gelegenheid om met elkaar na te praten onder het genot van koffie, thee, limonade en cake.

Mocht het weer een buitenviering niet toelaten dan zal de viering plaatsvinden in het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant 16.
De organisatoren hopen op een mooie opkomst en een geslaagde viering, waarbij de boodschap van Pinksteren centraal staat. De gezamenlijke Pinksterviering is een initiatief van de Rooms Katholieke Goede Herderkerk, Zendingskerk, Maranathakerk, Immanuelkerk, Nederlands Gereformeerde Kerk, Hervormde Oude Kerk, Westerkerk, Kerkelijk Centrum, Evangeliegemeente Ermelo, Nieuwe Kerk, Christelijke Gereformeerde Kerk en Rehobothkerk Ermelo.

Pinksterfeest op het Weitje in Ermelo
(Foto VVV Ermelo)

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info

Meer uit de Agenda Ermelo