Tijdens de Nationale Molendag zaterdag 14 mei organiseert VVV Ermelo in het kader van 50 jaar zelfstandig Ermelo een gevarieerde fietstocht. De route is 50 kilometer lang en voert u langs diverse bezienswaardigheden in de twee gemeenten Ermelo en Nunspeet.   

Dit jaar is het 50 jaar geleden dat Ermelo een zelfstandige gemeente werd, tot 1972 waren Nunspeet en Ermelo één gemeente en stond het gemeentehuis in Nunspeet

In het kader van deze feestelijke gebeurtenis hebben beide VVV’s de handen ineen geslagen en een jubileum fietsroute uitgezet van 50 kilometer, waarbij u door beide gemeenten fietst.

Zaterdag wordt de route feestelijk geopend en in Ermelo kunt u vanaf 09.00 uur starten vanaf de VVV aan het Molenaarsplein in Ermelo.
De route leidt u langs diverse mooie plekjes, zoals de Schaapskooi, Staverden, Beekhuizerzand en het oude gemeentehuis van Nunspeet.
 
De route kan zaterdag 14 mei gratis worden gefietst, u kunt hem afhalen bij VVV Ermelo. Na 14 mei wordt de route opgenomen in het fietsrouteassortiment en is hij voor € 2,00 verkrijgbaar bij zowel VVV Ermelo als VVV Nunspeet.

Iedere deelnemer bij VVV Ermelo ontvangt zaterdag naast de route een feestelijke verrassing. De Jubileumfietsdag eindigt om 17.00 uur.
Wilt u een mooie fietstocht maken en een erg leuke dag hebben, kom dan zaterdag 14 mei naar het Molenaarsplein in Ermelo en fiets mee! Voor verdere informatie kunt u contact opnemen met VVV Ermelo, 0341-552200 of kijken op www.ermelobuitenleven.nl

Datum: zaterdag 14 mei
Tijd: vanaf 09.00 uur
Locatie: VVV Ermelo, Molenaarsplein                                                                                                                     
Website: www.ermelobuitenleven.nl

Fietsen Beekhuizerzand Harderwijk
(Foto VVV Ermelo)
 

Meer uit de Agenda Ermelo