Ben je op zoek naar een leuke manier om je sportieve grenzen te verleggen? Dan mag je de Obstacle Xperience die Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. op woensdag 31 mei 2023 organiseert niet missen. Ze hebben 17 verschillende obstakels uitgezet op de ligweide van zwembad Calluna.

Dit unieke evenement laat iedereen plezier in bewegen ervaren

De Obstacle Xperience is niet alleen een geweldige manier om je conditie, snelheid en behendigheid te testen, maar het is ook een plek om samen te komen met vrienden, familie, teamgenoten en ouders. Daag elkaar uit om deel te nemen en ontdek tijdens deze ervaring dat je meer in huis hebt dan je ooit had gedacht.

Van stoere Indianenbruggen tot uitdagende tijgernetten en een spannende bandenstraat, dit parcours met 17 hindernissen heeft voor ieder wat wils. Klim over de monkeybar, trotseer schuine hellingen en laat zien wat je in huis hebt! Trek oude schoenen en kleding aan, want je wordt zo ie zo vies.

Dus waar wacht je nog op? Deelname aan de Obstacle Xperience is voor iedere inwoner van Ermelo gratis. Ervaar het plezier, de spanning en de sensatie van het overwinnen van alle obstakels. Of je nu een doorgewinterde sporter bent of gewoon op zoek bent naar een leuke activiteit, dit evenement is geschikt voor iedereen. Deelname is mogelijk vanaf 6 jaar omwille van de veiligheid.

Schrijf je vandaag nog in op de website https://interactie-ermelo.nl/agenda en bereid je voor op een onvergetelijke sportieve uitdaging!

Obstacle Xperience Ermelo

Meer uit de Agenda Ermelo