Starterscollectief Veluwe verwelkomt Simone Levie op netwerkavond 27 mei a.s. voor presentatie over hoe je goed zichtbaar kunt zijn

De komende netwerkbijeenkomst voor startende ondernemers van het Starterscollectief Veluwe wordt een bijzonder interessante avond. In samenwerking met de Gemeente Ermelo heeft het bestuur van de stichting Simone Levie bereid gevonden een presentatie te houden voor de startende ondernemers die zijn aangesloten bij het Starterscollectief Veluwe.

Simone Levie (42) is een online businesscoach en een pionier in haar vakgebied

Zij heeft al duizenden vrouwelijke ondernemers gecoacht naar een hogere omzet en meer vrijheid. Simone is niet zomaar een ondernemer; ze is een visionair, een mentor en een inspirator voor velen. Het is haar missie om andere ondernemers te helpen hun stem te vinden, hun verhaal te vertellen en zichzelf op een authentieke manier op de kaart te zetten.

Voor veel startende ondernemers is zichtbaarheid een grote uitdaging. Tijdens het netwerkevent zal Simone haar praktische tips delen. Daarnaast zal ze inspirerende verhalen vertellen en de aanwezigen uitdagen om uit hun comfortzone te stappen en zichzelf aan de wereld te laten zien.

Starterscollectief Veluwe is supertrots dat Simone Levi een avond wil vullen voor zijn leden.
Pak je kans om gratis aanwezig te zijn bij een presentatie van deze zeer inspirerende businesscoach en kom ook naar onze unieke netwerkbijeenkomst!

Wanneer:                        maandag 27 mei a.s.
Waar:                                Het Huis van Ermelo, Raadhuisplein 2, Ermelo
Inloop:                              vanaf 19.00 uur
Start programma:        19.30 uur
Afsluiting:                        rond 22.00 uur
Toegang:                         gratis
 
Aanmelden kan wanneer je:
starter bent (in de eerste vijf jaar van je onderneming) en lid bent van het Starterscollectief Veluwe.
Dat ben je al door je geheel kosteloos aan te melden voor de nieuwsbrief via de website https://www.starterscollectiefveluwe.nl/over-ons. 

Zoals altijd is er ook deze avond na afloop van het programma volop gelegenheid om te netwerken en ervaringen uit te wisselen met collega-starters.
 
Laat deze kans niet aan je voorbijgaan en reageer snel, want VOL IS VOL.
Aanmelding via de website https://www.starterscollectiefveluwe.nl/event-details/netwerkavond-27-mei-2024.
 
Het team van het Starterscollectief Veluwe kijkt enorm uit naar deze fantastische avond en hoopt veel starters welkom te kunnen heten.

Meer uit de Agenda Ermelo