Voorstelling opera voor Dummies maakt opera hip, grappig, ontroerend en sexy

Theater Huis van Ermelo presenteert met trots op vrijdag 2 juni 2023 de voorstelling 'Opera voor Dummies' door Céline Janssen. 

Deze unieke voorstelling biedt een kennismaking met de wereld van opera voor zowel beginners als ervaren liefhebbers

Sopraan Céline Janssen toont in haar theatervoorstelling ‘Opera voor Dummies’ aan dat opera hip, grappig, sexy en ontroerend is. "In iedereen schuilt wel een operafan."

In cabaret sfeer neemt Céline je mee in de wereld van de opera. Ze ziet opera als hét nieuwe levenslied. In eerste instantie was opera vroeger bedoeld voor het volk, maar hoe is dat in deze tijd?

Met haar deelname aan het SBS6 zangprogramma ‘We Want More’ liet ze al zien hoe opera ook kan. Ze verraste alle juryleden door het rock-lied ‘Who Wants To Live Forever’ van Queen te ‘ver-opera-en’. Unaniem werd ze door gestemd naar de halve finale. Naast opera zingt ze ook pop, jazz en zelfs een beetje rock. Door verschillende genres met elkaar te mixen en populaire liedjes in een totaal ander jasje te steken, spreekt ze met opera op deze manier een breed publiek aan.

'Opera voor Dummies' is een unieke kans voor mensen die nog niet bekend zijn met opera om kennis te maken met deze prachtige kunstvorm. Maar ook voor ervaren opera- en muziekliefhebbers is de voorstelling een aanrader, omdat het nieuwe inzichten biedt en leerzaam is.

Kaarten voor de voorstelling zijn verkrijgbaar via www.cultuurinermelo.nl/programma.
Mis deze bijzondere avond niet!

Meer uit de Agenda Ermelo