50% Korting op 2e matras

Profiteer nu van onze matrassen actie. Tot en met 2e paasdag (22 april) krijg je het 2e matras met 50% korting.  Je bent van harte welkom in de showroom van Beddenspecialist den Herder en de koffie staat klaar. Op tweede paasdag zijn wij geopend van 11.00 t/m 17.00 uur.

Bed en Bad textiel

Met het voorjaar voor de deur hebben we ook weer nieuw Bed en Bad textiel in de winkel liggen. Mooie prints worden afgewisseld met mooie effen kleuren. Laat je inspireren door de mooie folder van Beddinghouse. In de winkel vind je nog meer dekbedden, badjassen en handdoeken. Bekijk de folder

Unieke wisselbare boxspringhoes

Eén bed, oneindig veel stijlen. In samenwerking met Theo-Bert Pot (Interieurblogger) hebben we een EDIT hoes ontwikkeld. Deze verwisselbare hoes kun je zo over je hoogdbord en boxspring trekken. Ben je het design na een tijdje zat? Dan kies je toch gewoon een ander design? Hij staat nu in de showroom dus kom snel naar de winkel en bekijk deze mooie EDIT hoes van Theo-Bert Pot. Hier meer informatie.

Benieuwd naar je slaapscore?

Slapen? Iedereen doet het maar, slaap je wel goed? Lig je wel lekker? We hebben een vrijblijvende test opgezet om je slaapscore te meten. Aan de hand van de slaapscore weet je hoe goed je nachtrust echt is. Bereken je slaapscore.