Abderrahim Loukili maakt overstap naar DVS'33 Ermelo

De Technische Commissie is verheugd te kunnen melden dat Abderrahim Loukili volgend seizoen speler van DVS'33 Ermelo is. De 28-jarige aanvaller uit Houten komt over van ASWH waarmee hij dit seizoen actief was in de Tweede Divisie.

De speler die op alle posities voorin uit de voeten kan, kwam in het verleden o.a. uit voor  IJsselmeervogels, De Dijk, Jong NEC, DOVO en FC Lienden.

Met die laatste club werd hij in 2015 algeheel landskampioen door in 2 finalewedstrijden Kozakken Boys te verslaan. In beide duels wist Loukili te scoren.

Reactie Abderrahim Loukili:
"Ik ken DVS als een club waar aanvallend en verzorgd voetbal wordt gespeeld met veel kwaliteit op het veld. Daarnaast speelt één van mijn beste vrienden hier al 2 seizoenen: Christiaan van Hussen. Dat is een echte winnaar en ik kijk er naar uit om met hem op het veld te staan! Er komt bij DVS veel publiek kijken op een prachtig sportpark waar de afgelopen jaren steeds om het kampioenschap werd gespeeld. Als technische voetballer kan ik zowel in de aanval als op het middenveld goed uit de voeten. Ik wil komend seizoen belangrijk zijn voor het team door doelpunten te maken en assists te geven!"

Reactie Edmund Mijnheer:
"Met Abderrahim Loukili halen we een multifunctionele speler binnen. Dit geeft de trainer straks keuzemogelijkheden. Met zijn ervaring en technische vermogen is hij een absolute aanwinst voor DVS en wij zijn dan ook zeer blij dat hij komend seizoen in het geelzwart te bewonderen is.

Technische Commissie DVS'33 Ermelo

Abderrahim Loukili DVS 33 Ermelo
(Abderrahim Loukili - foto DVS'33)