Alles op het gebied van banden

Zodra je je auto geparkeerd hebt, word je benaderd door opvallend vriendelijke medewerkers. Balde’s Banden Service heeft niet voor niets het woord ‘service’ in de naam. 

“Ons team bestaat uit zes monteurs. Echt een leuke club onderling. Iedereen werkt gemotiveerd, is klantvriendelijk en servicegericht,” vertelt eigenaar Laurens van den Berg.

Balde’s Banden Service vervangt, repareert en monteert alles op het gebied van banden, van ieder voertuig. Met uitzondering van tweewielers. “Van kruiwagen tot shovel en alles wat daartussen zit,” zegt Laurens. “Daarnaast kun je bij ons terecht voor het uitlijnen en balanceren van banden. En het richten van velgen.”
 
De meeste reparaties en montages kunnen zonder afspraak gedaan worden. Zoals het wisselen van zomer- of winterbanden. “Wij hebben een eigen opslag voor de bandensets. Hierdoor hoef je hooguit een kwartiertje te wachten en zijn we ook nog eens aantrekkelijk geprijsd.”
 
Naast banden heeft dit Ermelose bedrijf ook de meest gangbare accu’s, uitlaten en schokdempers op voorraad. Hierdoor is directe montage mogelijk. “En als het voor de klant onmogelijk is om naar de werkplaats te komen door een lege accu of lekke band, dan monteren we ter plaatse,” voegt Laurens toe. “Tijdens kantooruren, in Ermelo, Putten of Harderwijk.”
 
Balde’s Banden Service werkt niet alleen voor particulieren. “Bedrijven in de transport, landbouw en grondverzet bedienen wij ook. Wij kunnen onze zakelijke klanten 24 uur per dag helpen. Dankzij onze mobiele werkplaats, een servicebus waar alles in zit.”
 
Laurens werkt inmiddels 12 jaar bij Balde’s Banden Service en is sinds 2016 eigenaar. “Wat ik zo leuk vind aan mijn werk? Veel contact met klanten. En problemen oplossen. Moeilijke problemen waar een ander niet uit kan komen, los ik graag op. Doordat wij ons richten op één ding, hebben wij ons kunnen specialiseren. Vooral in uitlijnen zijn wij erg gespecialiseerd. We hebben echt de beste apparatuur en kennis in huis.”

Balde's Banden Service Ermelo