Aquasporten in Ermelo; de veiligste manier om in bewegen te komen en fit te worden

Op 31 augustus gaan de verschillende Aquasporten (doelgroeplessen) bij Zwembad Calluna in Ermelo weer van start.

Voorheen had Aquasporten misschien een beetje een suf imago. Door de komst van o.a. Aquaspinning, Aquabootcamp en Aquafit4you zijn steeds meer dertigers en veertigers ook enthousiast geworden voor deze manier van sporten.

Aquasport is een conditietraining op muziek in het water waarbij je je spieren versterkt en je werkt aan je uithoudingsvermogen. Het is een van de meest veilige vormen van sport, blessures komen maar zelden voor. Mensen die al een blessure hebben, merken daar in het water vaak heel weinig van. Zwembad Calluna geeft inmiddels, zowel overdag als in de avond 6 verschillende Aquasporten en ook diverse Aqua therapieën. Door dit ruime aanbod is er voor iedereen een passend aanbod.

We weten inmiddels, mede dankszij Corona, hoe belangrijk het is om je weerstand te verhogen en vitaliteit te verbeteren. Dit geldt niet alleen voor de kwetsbare groep, maar ook voor jonge en fitte mensen. Het is voor iedereen van groot belang dat we gezond worden en blijven. Aquasporten is een fantastische manier om aan je fitheid te werken.

Tijdens de Nationale Sportweek van 18 t/m 27 september kun je van de verschillende Aqausporten een gratis proefles volgen.

Bezoek de website voor meer informatie over Aquasport www.interactie-ermelo.nl/activiteiten.
Vragen kun je stellen via: [email protected] of 0341 412277