Athlos Hydro Trailrun

Op zaterdag 5 november 2022 is het zover. Dan start de Athlos Hydro Trailrun. De start en de finish zijn net als vorig jaar op het terrein van het Congrescentrum Bouw & Infra park. Ook dit jaar hebben ze weer een schitterend parcours door het bos. Er zijn 2 afstanden te lopen, namelijk de 13 km en de 22 km.

Het is een kleinschalige loop. Er kunnen maximaal 300 deelnemers aan de Trailrun meedoen. Dus schrijf je tijdig in en loop mee in deze prachtige omgeving

Verbeteringen
Na de eerste editie van vorig jaar hebben ze een paar dingen verbeterd. Zo zijn de lintjes voor de bewegwijzering vervangen door bordjes en starten de 13 km en de 22 km apart. Bovendien is het parcours iets breder, zodat er voor iedereen genoeg ruimte is. Ook nieuw is het gebruik van de GPX. Met de GPX kun je zelf de route zien en volgen tijdens je Trailrun. En als laatste is er een voor en een achter fietser, zodat de kans op verdwalen echt heel klein is. En mocht je moeite hebben met het vasthouden van je tempo? Er lopen ook Pacers mee. Dat zijn lopers met een herkenbaar item die een gemiddeld tempo aanhouden tijdens de Trailrun.

Inschrijving
De inschrijving start op 1 september 2022 en sluit op 30 oktober 2022. Meedoen kan alleen via voorinschrijving. Inschrijven kan via www.inschrijven.nl

Kosten
Een ticket voor de 13 km kost € 9,50 en voor de 22 km € 14,50.

Startnummer
Het startnummer is op de dag zelf op 5 november op te halen bij het Congrescentrum B & I, Ceintuurbaan 2, 3847 LG Harderwijk. De startnummers zijn op te halen vanaf 10 uur tot uiterlijk een kwartier voor de starttijd. Kom op tijd om je startnummer op te halen.

Starttijden en parcours
De starttijd van de 13 km is om 11.15 uur. De starttijd van de 22 km is om 11 uur. Ook dit jaar hebben we weer een prachtig parcours. Neem alvast een kijkje en klik op het parcours van de 13 km en het parcours van de 22 km.

Voorzieningen
Er zijn kleedkamers en douches waar gebruik van gemaakt kan worden. Dus na deze heerlijke Trailrun, kun je weer fris naar huis toe gaan.

Navigeren via GPX
We stellen dit jaar ook de gpx-bestanden van de routes beschikbaar zodat de kans op verkeerd lopen minimaal is, hiermee kan je zelf navigeren over de uitgezette routes. We adviseren je om hiervan gebruik te maken als je een sporthorloge of app op je telefoon hebt met deze functie.De gpx-bestanden kan je downloaden via onderstaande links:
13 km route
22 km route
 
Routekaart
Het parcours is circa 22 km en we hebben een wat kortere versie van circa 13 km. De laatste maakt een rondje bij de 1e drinkpost (P) en snijdt dus het lusje tussen 7 en 11 af. Stukje na het 12km punt snijdt deze vervolgens nog een stukje af en sluit dan weer aan op de route.
Tussen 17 en 18 is de 2e drinkpost. De kortere versie van 13 km is weergegeven in rood.

Hydrautrail 2022 Athlos
(Foto Athlos Harderwijk)