Awooeeee! Een week vol wolven

Donderdag is het volle maan, kom vlug naar het museum en huil als een wolf! 

Voor, tijdens of na je bezoek aan de tentoonstelling WOLF kun je meedoen met een leuke activiteit:

Win je eigen wolf tijdens de Wolvenbingo, maak met klei een wolvendrol, geniet van wolvensprookjes of maak met hulp van een Ermelose kunstenaar een prachtig wolvenkunstwerk. Met de speurtocht ‘WIE is de WOLF’ is je museumbezoek compleet en loop je de deur uit als een expert op het gebied van wolven.

Sprookjeswolf
Museum Het Pakhuis is een gezellig en intiem museum dat geschikt is om met het hele gezin te bezoeken. Ook voor wie nog te klein is voor een speurtocht is er van alles te beleven. Graaf bijvoorbeeld naar botjes in de botten-zandbak, of doe of je op vakantie bent in de Romeinse soldatentent. Het programma sprookjeswolf is er speciaal voor de allerkleinste museumbezoekertjes. Wolfje wil graag net als zijn opa en vader Sprookjeswolf worden, maar hij is vegetariër.. Hoe moet dat nu? Kom kijken luisteren en spelen en ontdek hoe dit afloopt.

Agenda
Vrijdag 16 augustus om 14.00 uur
Wolvenbingo - Win bijzondere museumprijzen. In plaats van bingo! roep je Awoooeee!

Zaterdag 17 augustus om 14.00 uur
Wolvenhapjes - Wat eet een wolf en hoe weten we dat? We maken met klei een wolvendrol

Dinsdag 20 augustus om 10.30 uur
Sprookjeswolf - Speciaal voor jonge kinderen, over sprookjes, grote ogen en oren.

Woensdag 21 augustus om 14.00 uur
Knutselen met wolven - Handjes uit de mouwen! Onder begeleiding van een Ermelose kunstenaar maken prachtige wolvenkunstwerkjes

Bekijk het volledige programma op www.hetpakhuisermelo.nl/programma of loop even binnen voor een gedrukt exemplaar. Museum Het Pakhuis is gevestigd aan het Molenaarsplein, naast Molen de Koe.