Balde's Banden Service ontzorgt bij lekke band

Snel ter plekke, ontzorgen en de klant is binnen een uur weer op weg. Met de mobiele werkplaats van Balde's Banden Service Ermelo wordt een lekke band bij personenwagens op locatie gerepareerd.

Vervangen en repareren van banden doet Balde's Banden Service Ermelo al 50 jaar, waarvan 15 jaar aan het Jagerserf op industrieterrein Veldzicht.

"Repareren en vervangen van banden op locatie doen we al jaren bij vrachtwagens en landbouwmachines. Door de toenemende vraag geldt deze service inmiddels ook voor personenauto's", vertelt Laurens van den Berg (34) uit Ermelo, eigenaar van Balde's Banden Service.

"Als je een nieuwe auto koopt, zit er geen reservewiel meer bij, waardoor mensen zich bij bandenpech niet meer zelf kunnen redden. Bij reguliere pechservice moet je gelijk een abonnement afsluiten. Dat is bij ons niet van toepassing. Je belt wanneer je een lekke band hebt en wij komen ter plekke om het op te lossen. Je betaalt voor de service op dat moment, zonder ergens aan vast te zitten", legt van den Berg uit.

Met een mobiele werkplaats van alle gemakken voorzien, zorgt een servicemonteur ervoor dat de klant binnen een uur weer op weg kan, en zelfs vaak binnen het kwartier. De reparatie ter plekke is vaak onder de 50 euro. De service voor personenauto's geldt voor Ermelo, Putten en Harderwijk en tijdens openingstijden (doordeweeks van 8.00 tot 17.00 uur en zaterdag van 8.00 tot 12.00 uur).

"Er zijn zoveel merken, maten en types banden. Doordat wij gespecialiseerd zijn in banden, weten we waarover we praten en kunnen snel handelen. bij een kapot gereden band zorgen we dat je met een noodband weer rijdend bent. In het slechtse geval wordt de juiste band de volgende dag gemonteerd".

Balde's Banden Service
Jagerserf 3, Ermelo
0341-553604
www.baldebanden.nl

Balde s Banden Service Ermelo

Bron: Harderwijk Magazine