Bezoekerscentrum Staverden zoekt gastheren/vrouwen

Vind je het leuk om bezoekers te informeren over fiets- en wandelroutes rond Staverden? Verkoop jij vol enthousiasme souvenirs en streekproducten in de winkel? 

Dan is Geldersch Landschap & Kasteelen (GLK) op zoek naar jou! Bezoekerscentrum Staverden zoekt nieuwe gastheren/vrouwen die in de periode april t/m oktober minimaal 1 dagdeel per week beschikbaar zijn en in de periode november t/m maart 1 dagdeel per maand.

GLK biedt een plek in een enthousiast team op een bijzondere locatie. Reiskostenvergoeding, gratis toegang tot de opengestelde kastelen van GLK en deelname aan vrijwilligersactiviteiten behoren tot de mogelijkheden. Vind je het leuk om door de week maar ook in het weekend en op feestdagen een dienst te draaien?

Ben je woonachtig in de omgeving en bereid om meer te leren over landgoed Staverden en GLK? Neem dan contact op met Linda Kaats, tel. 06-12904265 of [email protected] of bekijk www.glk.nl/vrijwilliger voor meer informatie. Reageren op deze vacature kan t/m zondag 12 mei 2019. De kennismakingsgesprekken vinden plaats op woensdag 15 mei 2019.