Blije ondernemers tijdens de prijsuitreiking van de Ermelose Winkelverkiezing

Riemer & Walinga is dit jaar verkozen tot mooiste winkel van Ermelo, Jeroen van Voornveld van Slagerij de Gelderblom tot beste ondernemer en De Zaak van Ermelo is de meest toegankelijke winkel. Afgelopen zaterdag tijdens Fete de la Musique werden de prijzen uitgereikt en de ondernemers in het zonnetjes gezet.

Er is massaal gestemd op de genomineerden en bovendien was er een jury, bestaande uit de wethouders Ronald van Veen en Hugo Weidema, oud ondernemer Cees Goettsch, Arthur Woensdregt van Rabobank Randmeren en Bernadette Gravendeel namens Quadratum

Deze jury is alle genomineerden langs geweest en heeft een juryrapport opgemaakt welke uiteraard aan de ondernemers beschikbaar is gesteld. 

De uitslag bleef tot het laatst toe spannend, aangezien de uitslagen dicht bij elkaar lagen. Alle genomineerden kregen bloemen en de winnaars ontvingen bovendien een prachtige wisselbeker. Deze bekers mogen de winnende ondernemers een jaar lang trots in de winkels hebben staan.

Wethouder Ronald van Veen reikte de prijs uit aan Riemer & Walinga, waarbij hij de 3 G’s benoemde, Groot, Gevarieerd en Gestructureerd.
Wethouder Hugo Weidema heeft de beste ondernemer in het zonnetje gezet, hij benoemde hierbij specifiek ook de aanjaagrol van Jeroen bij de activiteiten in De Enk en zijn maatschappelijke  betrokkenheid.

Nieuw dit jaar was de categorie Meest toegankelijke winkel van Ermelo, Bernadette Gravendeel lichtte de uitslag namens de jury toe. ‘De Zaak van Ermelo is heel toegankelijk, brede paden en er is zelfs een rolstoel voor bezoekers die dat nodig hebben’.

Aan het eind werden Sven en Bernadette Gravendeel geroemd om hun tomeloze inzet in het centrum van Ermelo. Dit was alweer de vijfde editie van de Winkelverkiezing, waarbij iedereen zijn of haar favoriete winkel of ondernemer kon nomineren.

Winkelverkiezing Ermelo 2023
(Foto VVV Ermelo)

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info