BMW 8 serie Gran Coupé: nieuw toppunt van sportiviteit

Het toppunt van dynamiek, sportiviteit, ruimte en luxe treft u in de exclusieve BMW 8 Serie Gran Coupé. De sportcoupé met 4 portieren en een verrassend ruim interieur.

Wanneer u plaatsneemt in deze ultieme BMW, ervaart u direct de kracht en wendbaarheid en met het stijgen van de toeren, stijgt ook het adrenalineniveau van de inzittenden. Dit is zonder meer de meest fascinerende en meest ruime sportcoupé van BMW.

Design
Uniek design op een hoger plan – en dat in diverse configuraties. Ontdek de exclusieve uitrustingsmogelijkheden voor exterieur en interieur van de BMW 8 Serie Gran Coupé. Wat u ook kiest: het sportief-luxueuze karakter van deze sportauto imponeert tot in elke vezel en in iedere uitvoering.

Glazen Panoramadak
Exclusief voor de BMW 8 Serie Gran Coupé,  is het glazen panoramadak. Zowel voor- als achterin heeft u een fantastische lichtinval door het grote glazen oppervlak van 1,5 vierkante meter.

Maximaal comfort
De twee zitplaatsen achterin zijn gevormd als individuele stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Dat zorgt voor ongekend zitcomfort achterin. Omdat de de BMW 8 Gran Coupé 23 centimeter langer is dan de 3-deurs Coupé, komt de extra lengte tot zijn recht bij de achterpassagiers. De beenruimte is royaal. Met diverse opties is het comfort tot een maximum uit te breiden.

Crafted Clarity
De optionele, handgemaakte glasapplicatie uit de optie "Crafted Clarity" sieren de transmissiehendel, de iDrive Controller, de volumeregelknop en de start-stopknop. Dit geeft de toch al hoogwaardige uitstraling nog meer ambiance. Net als de verlichte "8" in de transmissiehendel. 

Maximaal comfort
De twee zitplaatsen achterin zijn gevormd als individuele stoelen met geïntegreerde hoofdsteunen. Dat zorgt voor ongekend zitcomfort achterin. Omdat de de BMW 8 Gran Coupé 23 centimeter langer is dan de 3-deurs Coupé, komt de extra lengte tot zijn recht bij de achterpassagiers. De beenruimte is royaal. Met diverse opties is het comfort tot een maximum uit te breiden.

Innovatie
De BMW 8 Serie Gran Coupé is uitgerust met een keur aan toonaangevende technologieën. Communiceer via spraak met de zelflerende BMW Intelligent Personal Assistant of gebruik de modernste bedieningsmogelijkheden via iDrive, gebaren of touchscreen. Laat u in uitdagende verkeerssituaties ondersteunen door deels autonome systemen voor rijassistentie. Zo wordt elke rit veiliger, comfortabeler en meer ontspannen.

Het luxueuze karakter van de BMW 8 Serie Grand Coupé wordt gekenmerkt door een rijke standaarduitrusting. Daartoe behoren adaptieve LED-koplampen, elektrisch verstelbare stoelen, lederen bekleding, de nieuwe BMW Live Cockpit Professional en het uitgebreide BMW Connected Pack Professional. met navigatiesysteem. Optioneel zijn onder andere het comfort warmte pakket, BMW Individual Merino lederen bekleding, actieve stoelventilatie, soft-close portieren en Bowers & Wilkins Diamond Surround Sound System.

Digital key
Met de BMW Digital Key app op uw smartphone is de auto te ontgrendelen en te starten. Bovendien is software in de auto via mobiel internet te updaten. Zo is uw BMW 8 Gran Coupé altijd up-to-date. 

Live cockpit
De BMW Live Cockpit Professional is een individualiseerbaar bedienings- en weergaveconcept. Het  bestaat uit een volledig digitale multifunctionele instrumentenpaneel, een Touch Control Display met hoge resolutie in de middenconsole en het BMW Head Up Display in uw directe gezichtsveld. Helemaal naar persoonlijke voorkeur instelbaar via touchscreen, gebaren, iDrive Controller of spraakbediening.

Intelligent assisent
De BMW Intelligent Personal Assistent ondersteunt u bij het bedienen van uw BMW 8 Serie Gran Coupé. Of het nu gaat om navigatie, entertainment of functies van de auto. Met een kort “Hey BMW” communiceert u met de BMW Intelligent Personal Assistant.

Motoren
Bij de introductie in september zijn er twee benzinemoteren en één dieselmotor leverbaar. 

De BMW 8 Serie Gran Coupé is leverbaar als bezinevariant met de BMW 840i Gran Coupé. Deze heeft een 3,0-liter zes-in-lijn benzinemotor en een vermogen van 250 kW (340 pk) en 500 Nm. Vanaf € 111.908 

Krachtiger is de BMW M850i xDrive Gran Coupé met een 4,4-liter V8-motor. Deze twinturbo levert 390 kW (530 pk) 750 Nm. De M850i xDrive Gran Coupé accelereert in 3,9 seconden van 0-100 km/u. Dit topmodel is standaard uitgerust met vierwielaandrijving en is leverbaar vanaf € 170.712  

De dieselvariant is de BMW 840d xDrive Gran Coupé. Deze is uitgerust met een 3,0-liter zes-in-lijn turbodiesel met 235 kW (320 pk) en 680 Nm en heeft een vanafprijs van € 125.762 

Het topmodel in de serie, de BMW M8 Gran Coupé met 600 pk, volgt later. 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info