Bram van Polen terug op De Strokel!

Mister PEC Zwolle knoopt er toch nog een jaartje aan vast en sluit zijn carrière af bij zijn jeugdliefde VVOG. Van Polen speelde in de jeugd bij de Groenen en debuteerde al op 17-jarige leeftijd in het keurkorps van de ‘Harderwiekers’.

Na twee seizoenen bij de A-selectie ging hij door naar Vitesse (1 jaar) en PEC Zwolle (17 jaar). Hoogtepunt was ongetwijfeld het winnen van de KNVB-beker in 2014

Van Polen over zijn toch wel enigszins verrassende terugkeer bij een van de topclubs in het amateurvoetbal: “Ik heb het er thuis wel een paar keer over gehad met mijn vrouw Lotte, we keken er namelijk samen enorm naar uit om de weekenden weer eens lekker voor onszelf te hebben zonder allerlei voetbalverplichtingen. Maar ik heb ook altijd gezegd dat ik mijn carrière op De Strokel zou afsluiten. We hebben echter een mooi compromis weten te sluiten: maximaal 17 wedstrijden per seizoen en niet vaker dan één keer trainen per week. De trainer kon zich daar goed in vinden en de andere jongens uit het team ook.”

Bestuur en TC zijn blij met de komst van Van Polen en wensen hem veel plezier en succes op De Strokel.

Bram van Polen VVOG
Bron en foto VVOG