Breng je stem uit op jouw favoriete sport topper!

Ook dit jaar organiseren de buurtsportcoaches van Heel Ermelo Beweegt, onderdeel van Interactie, weer het sportgala. Inwoners van Ermelo hebben de afgelopen periode hun favoriete sport toppers uit Ermelo kunnen voordragen voor de Sportverkiezingen van 2019. 

Een vakjury heeft uit alle inzendingen per categorie drie genomineerde gekozen. Jij kunt nu stemmen op jouw favoriete sporthelden.

Vanaf maandag 16 december kan je stemmen op de sportman, sportvrouw, sportploeg en het sporttalent van het jaar. Er kan gestemd worden tot 13 januari op de genomineerde sport toppers via www.interactie-ermelo.nl Je kunt ook de QR-code scannen op de posters die worden verspreid in het dorp. De winnaars van de Sportverkiezing 2019 worden bekend gemaakt op vrijdag 7 februari 2020 in de Dialoog Ermelo. De avond wordt gepresenteerd door Hans van Zetten en Susanne Morren.
 
Genomineerde per categorie:
  • Sportman van het jaar zijn Avinash Ramasray, Gerhard Vreemann en Martijn Bouwman.
  • Sportvrouw van het jaar zijn Ashvini Ramasray, Joyce Dijkstra en Quinty Leune.
  • Sporttalent van het jaar zijn Anniek van Dulst, Arnout Post en Jasmine de Roo.
  • Sportploeg van het jaar zijn Dindoa 1, Eline Westhuis en Valerie Bosschart en Reflection Dance Company.
Naast bovenstaande categorieën zal op vrijdag 7 februari ook de prijs worden uitgereikt voor het sport & beweeginitiatief van 2019, de sportfoto van 2019 en de sportvrijwilliger van 2019.
 
Wordt jouw favoriet de winnaar?

Sportverkiezing gemeente Ermelo
(foto Jan de Roo)