Buurtsportfestijn; hét evenement om naar uit te kijken in de zomervakantie

Alle kinderen hebben 6 weken zomervakantie. Dat is best lang als je niet weet wat je moet doen. Daarom organiseert Interactie Sportbedrijf Ermelo B.V. net als iedere schoolvakantie weer leuke en sportieve activiteiten.

Op maandag 19 juli organiseren ze het Buurtsportfestijn ErmOlympics en op dinsdag 24 augustus het Buurtsportfestijn (Para) ErmOlympics

Deze actieve buurtsportfestijnen zijn een gecombineerd water- en springspektakel. Voor de (Para) ErmOlympics worden er aparte onderdelen toegevoegd.

Ze starten met leuke en uitdagende spelletjes in het zwembad. Vervolgens kun je los op het (wipeout) springkussen. Je gaat klimmen, klauteren en springen. Is het springkussen niet zo jouw ding, dan kun je ook kiezen om recreatief te zwemmen. Omdat één van de onderdelen in het zwembad is moeten de kinderen minimaal hun A-zwemdiploma hebben. Het Buurtsportfestijn is gratis, dus iedereen kan meedoen.

In de week van 23 t/m 29 augustus ligt de waterhindernisbaan in het zwembad. Kom je uitleven op deze hindernisbaan van 12 meter en probeer zo snel mogelijk de overkant te bereiken. Doe een race tegen je vrienden of breek je eigen record! Hiervoor betaal je alleen het entreegeld.

Zet alle data in je agenda en zorg dat je er bij bent. Meld je vooraf aan voor het Buurtsportfestijn ErmOlympics. Ga naar: https://www.interactie-ermelo.nl/evenementen/

Buurtsportfestijn ErmOlympics
(Foto: Buurtsportfestijn ErmOlympics)