Certacon B.V. is op zoek naar een technisch commerciële teamleider verkoop

Certacon B.V., onderdeel van de Hakron Nederland B.V., voorziet in de productie, engineering en verkoop van metselwerkondersteuningen (lateien en geveldragers), borstweringsteunen, randbekistingen en klein ankerwerk. Kort samengevat: alles wat aan een gebouw bevestigd moet worden. 

Verder is Certacon B.V. adviseur en leverancier in vele aanliggende productgroepen, zoals metselwerkwapening, vochtkerende aansluitingen, polyester ondersteuningsprofielen, verankeringen enz. Medio 2021 verhuist Certacon van Nunspeet naar Harderwijk.

Wegens uitbreiding van activiteiten zijn wij per direct op zoek naar een fulltime Technisch commerciële teamleider verkoop.

Heb jij een afgeronde MBO+/HBO opleiding bouwkunde, ben je zelfstandig in je werkzaamheden en ben je een aanpakker die graag het verkooptraject van A tot Z leidt? Dan zijn wij op zoek naar jou!

Wat ga je als teamleider verkoop doen

In deze functie heb je het volgende brede en afwisselende takenpakket op het snijvlak van techniek en commercie:
  • Je bent verantwoordelijk voor het commerciële traject binnen Certacon. Op basis van de door voornamelijk bouwbedrijven aangeleverde tekeningen werk je ontwerpen uit en maak je calculaties ten behoeve van opdrachten of offertes. Vanuit jouw expertise analyseer je bouwtekeningen, inventariseer je wensen, eisen en specificaties en doe je terugkoppeling over technische (on)mogelijkheden. Je introduceert creatieve, technisch en commercieel slimme en klantgerichte oplossingen voor de vraagstukken van klanten.
  • Je werkt samen met collega`s offertes uit voor prefab metselwerk verankeringen , geveldragers en lateien, voorzien van een technisch voorontwerp en realistische kostencalculatie, en legt deze vervolgens voor aan de klant.
  • Vanuit kantoor, een thuiskantoor en/of op locatie bij klanten worden offertes omgezet in opdrachten en overgedragen aan de afdeling Engineering. Jouw focus ligt hierbij op het opbouwen van een langdurige relatie, door slimme oplossingen met een hands-on mentaliteit aan te bieden.
  • Je werkt hierbij samen met een team van Engineers die al werkzaam zijn bij de organisatie. Van deze collega`s leer je de producten, producteigenschappen, technische (on)mogelijkheden, werkwijzen en processen kennen.
  • Bij drukte ondersteun je de afdeling Engineering bij het uitwerken van verkregen opdrachten en zorg je ervoor dat alles tot in detail is uitgewerkt en gereed is voor productie. Hierbij worden een groot aantal opdrachten in BIM uitgewerkt. Deze uitwerkingen kunnen vanaf een thuiskantoor en/of het hoofdkantoor verricht worden.

Profiel

De juiste kandidaat beschikt over de volgende kwaliteiten en eigenschappen:
  • Minimaal afgeronde MBO+ opleiding bouwkunde (of HBO) of een technische opleiding van gelijkwaardig niveau en affiniteit met de bouw.
  • Minimaal 5 jaar werkervaring in de werkvoorbereiding of engineering van bouwgerelateerde producten.
  • Bekend met AutoCAD en MS Office (Word, Excel).
  • Kennis van recente versies van Revit is een pre, de bereidheid voor een cursus Revit is een must.
  • Aanpakker, grote mate van zelfstandigheid en zelfsturend in samenspraak met de technisch directeur.
  • Goede beheersing van de Nederlandse taal is een vereiste; Duitse en Engelse taal is een pre.
  • Bereid tot flexibele werktijden en overuren.
  • Commerciële en communicatieve kwaliteiten en overtuigingskracht.
  • Teamgeest met verantwoordelijkheidsgevoel voor het gezamenlijke eindresultaat.
  • Initiatief nemend, meedenkend, accuraat en zelfstandig.

Werkplek

Naast goede primaire en secundaire voorwaarden, zoals een goed salaris, een prima pensioenregeling, lease-auto , 25 verlofdagen en 12 ATV-dagen, bieden wij je een bijzonder uitdagende functie waar veel ruimte is voor jou, jouw ideeën en jouw ontwikkeling. Bij Certacon werk je in een informele en vernieuwende bedrijfscultuur.

Geinteresseerd?

Stuur dan jouw sollicitatiebrief met CV per e-mail naar [email protected] ter attentie van Sabine Kroesemeijer, HR Manager. Indien je vragen hebt over de functie, dan kun je contact opnemen met Arjan van Geerenstein, Technisch Directeur, telefoonnummer: 0341 - 27 88 90.

Certacon B.V. is een onderdeel van de Hakron Nederland B.V.

Certacon Nunspeet

Hacron Trendsetters Nunspeet