Cor de Ruiter 25 jaar in dienst bij Broekhuis Opel Harderwijk

Vandaag is Cor de Ruiter, chef werkplaats, 25 jaar in dienst bij Broekhuis Opel en op een leuke manier in het zonnetje gezet.

Cor de Ruiter: Mister Broekhuis

Als iemand bij Broekhuis een jubileum behaald, wordt de jubilaris normaal gesproken thuis opgehaald met een aantal collega's. Vanwege huidige omstandigheden kan dit nu helaas niet.

Cor de Ruiter uit Elspeet is op 25 jarige leeftijd als eerste monteur begonnen bij Broekhuis, inmiddels is hij chef werkplaats. Naast zijn interesse in auto's is zijn dagelijkse drijfveer veel meer, namelijk de klant en al zijn collega's.

Vanmorgen om 7.15 uur werd hij verwacht bij de trimbaan in Harderwijk. Hij werd daar opgewacht door een collega. Met de auto is Cor, achter de collega aan, naar de fietsbrug bij Hotel van de Valk gereden en daar hing aan de fietsbrug een groot spandoek met de tekst;

Cor "Mister Broekhuis" al 25 jaar 200% inzet voor Broekhuis.

Spandoek Cor de Ruiter Broekhuis Opel Harderwijk

Vestigingsdirecteur Harm ten Voorde stond iets verderop bij de inrit van Bouw & Infrapark op Cor te wachten met auto en aanhanger. Cor is er achteraan gereden en op het industrieterrein heeft Cor plaats genomen op de aanhanger om een rondrit over het industrieterrein te maken. Tijdens de rondrit zijn ze ook langs Broekhuis Autoschade gereden, waar de collega's buiten stonden om hem te feliciteren.

Uiteindelijk aangekomen bij de zaak aan de Lorentzstraat was de rode loper uitgelegd en stonden alle collega's buiten op hem te wachten. Versiering binnen, een mooie bos rode rozen en taart ontbraken natuurlijk niet.
 


Als iemand binnen het bedrijf een jubileum heeft, organiseert Cor meestal het feestje. Hij wist natuurlijk wel dat er iets voor hem georganiseerd ging worden, maar dit had hij niet verwacht. "Ik ben ontzettend trots dat ik bij zo'n goede werkgever als Broekhuis mag werken. Ik voel mij echt Mister Broekhuis".

Graag wil hij zijn collega's bedanken voor de super leuke verrassing!

Cor de Ruiter 25 jaar in dienst bij Broekhuis Opel Harderwijk
Cor de Ruiter op de aanhanger 

Broekhuis Opel Harderwijk

Adresgegevens

Lorentzstraat 17
3846 AV Harderwijk

Telefoon

T. 0341-438400

Openingstijden

Ma 9.00 - 18.00 uur
Di 9.00 - 18.00 uur
Wo 9.00 - 18.00 uur
Do 9.00 - 18.00 uur
Vr 9.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info