Dak- en Zinkspecialist opent nieuw pand in Harderwijk

Een volgende stap in zijn ondernemerschap noemt dakdekker Jasper Essenburg het betrekken van de nieuwe bedrijfshal met kantoorruimte aan de Galvanistraat 10 in Harderwijk. “Ik ben super trots op ons team. We hebben met zijn allen hard gewerkt voor onze klanten en nu zijn we in staat door te groeien.”

“Onze nieuwe plek is een representatieve locatie en geeft ons meer gezicht,” gaat Essenburg verder

Vanaf 5 december krijgen ze de sleutel en halverwege januari 2024 zijn klanten welkom aan de nieuwe locatie. "We willen niet alleen een serviceprovider zijn, maar ook een partner waar klanten gemakkelijk binnen kunnen stappen. Ons nieuwe pand biedt deze toegankelijkheid " zegt de trotse eigenaar.

Zida

Relatie voor de lange termijn
Een belangrijk aspect van de nieuwe locatie is het streven naar meer verbinding met onze klanten. “Veel zakelijke klanten vinden het prettig om bij ons aan te schuiven maar we zien ook dat particuliere klanten graag naast een gezicht ook een beeld van het bedrijf willen hebben. De nieuwe locatie vult dat erg goed in, de combinatie van zowel kantoren en bedrijfshal legt een mooie basis voor de toekomst” legt de enthousiaste Jasper Essenburg uit.

Een ander groot voordeel van het nieuwe pand is dat er te allen tijde iemand beschikbaar is om de telefoon op te nemen en vragen te beantwoorden. Dit draagt bij aan de ambitie van Zida Dakonderhoud B.V. om uit te groeien tot een regionale speler. De stap naar het nieuwe pand is dus niet alleen een fysieke uitbreiding, maar ook een professionalisering van het bedrijf. “We zijn nu nog met z’n vijven, maar ik hoop binnenkort ook het team uit te breiden om onze dienstverlening uit te breiden en te versterken.”

Speciale openingsactie: Nieuw bitumen dak voor uw dakkapel incl. Zinken deklijst

Wij vernieuwen (overlagen) uw dak van het dakkapel inclusief een nieuwe zinken deklijst voor maar € 1.295,- incl. Btw en 10 jaar garantie.

Voor meer informatie over onze dienstverlening of het aanmelden voor de actie gaat u naar www.dakenzinkspecialist.nl.

Jasper Essenburg Zida

Zida Dak en Zinkspecialist

Adresgegevens

Galvanistraat 10
3846 AT Harderwijk

Telefoon

T. 0341-770187 06-38707731

Meer info