De Hypotheker en Randmeer Makelaars onder 1 dak in Ermelo

De financieel adviseurs van De Hypotheker en de makelaars van Randmeer makelaars gaan intensiever samenwerken en binnenkort dus ook "samenwonen". 

Het pand aan de Stationsstraat 123 te Ermelo (waar Van Diest & Van Diest regiomakelaars al jaren is gevestigd) zal de komende zomertijd een metamorfose ondergaan en na de zomervakantie verdergaan met De Hypotheker en Randmeer makelaars als hoofdbewoners.

Vestigingsmanager Ingrid van de Braak van De Hypotheker: "met vestigingen in Harderwijk, Dronten en Zeewolde sluit deze samenwerking in Ermelo heel goed aan bij het gebied dat we al jaren bedienen". Op de plek waar nu ijssalon Torino is gevestigd zat exact 10 jaar geleden voor het laatst een vestiging van De Hypotheker, dus schuin tegenover de nieuwe aanwinst. "Nu zijn we dus terug en gaan we vol enthousiasme aan de slag in het mooie Ermelo", vult Erik Teunisse aan, directeur en tevens levenspartner van Ingrid.

Maurits Buis en Danny Klaassen, de makelaars en taxateurs die recent Van Diest & Van Diest regiomakelaars hebben overgenomen verheugen zich op de intensievere samenwerking. "In Harderwijk werken we al jaren prettig samen en nu gaan we dus samen onder 1 dak wonen". aldus Buis. De bedrijven zijn al een tijd met elkaar in gesprek geweest over hoe ze elkaar kunnen versterken, zodat ze hun (gezamenlijke) klanten veel breder kunnen bedienen. Danny Klaassen vult aan: "wij hebben verstand van de aan- en verkoop en taxaties van woningen en Ingrid en Erik zijn de experts op het gebied van financieringen en verzekeringen. Daarmee hebben we alle experts op de woningmarkt onder 1 dak en dat geeft veel vertrouwen in de toekomst".

Voor al uw vragen over woningen of financieringen is het kantoor dagelijks geopend van 9.00 tot 17.30. Loop gerust eens binnen. Wellicht het begin van een prettige samenwerking.

Informatie: De Hypotheker

De hypotheker en Randmeer Makelaars
(Danny Klaassen en Maurits Buis van Randmeer Makelaars, Erik Teunisse en Ingrid van de Braak van de Hypotheker)

De Hypotheker Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 123
3851 ND Ermelo

Telefoon

T. 0341-422724

Openingstijden

Ma 9.00 - 21.00 uur
Di 9.00 - 21.00 uur
Wo 9.00 - 21.00 uur
Do 9.00 - 21.00 uur
Vr 9.00 - 17.30 uur
Za Gesloten
Zo Gesloten
Meer info