De Nationale ZwemChallenge: doe jij mee?

Test jouw zwemveiligheid bij Zwembad Calluna. Zwembad Calluna in Ermelo organiseert op zaterdag 28 september tussen 14:00 – 16:00 uur de Nationale ZwemChallenge. 

Met de Nationale ZwemChallenge test je jouw zwemveiligheid. Hoe zwemveilig ben jij? Wil je dat weten? Doe mee aan de Nationale ZwemChallenge, leg het leuke en uitdagende parcours af in het zwembad en ervaar het!

Behalve de onderdelen SurvivalChallenge (gekleed en gericht op het overleven in onverwachte situaties) en PrestatieChallenge (gericht op de algemene zwemvaardigheden) hebben wij dus ook ons eigen FunChallenge-parcours.
 
Om deel te kunnen nemen moet je minimaal in het bezit zijn van een zwemdiploma A. Met de Nationale ZwemChallenge kun je zien hoe zwemveilig je bent ten opzichte van de Nationale Norm Zwemveiligheid. Na afloop ontvang je een deelnamecertificaat met eventueel een persoonlijk advies.
 
Ga de uitdaging aan, met je vrienden, met je vader of je moeder, je broer of zus of gewoon zelf. Als je je opgeeft als duo betaal je samen maar € 5,00. Wil je alleen meedoen, dan betaal je € 2,75. En niets houdt je tegen om je aan te melden met een team of klas. Opgeven is simpel: per mail of aan de kassa. Alleen als je je pas aanmeldt op de middag zelf betaal je meer (de gewone entreeprijs). Dus waar wacht je op? Mail naar [email protected].
 
Wie meedoet aan de Nationale ZwemChallenge kan prijzen winnen. Registreer je na afloop op  www.nationalezwemchallenge.nl en maak kans op leuke prijzen waaronder bioscoopbonnen, dagjes uit of een weekendje weg!