De natuur beleven met alle zintuigen

De boswachter van Geldersch Landschap & Kasteelen organiseert op woensdag 27 mei een zintuigenwandeling op landgoed Staverden.

Hij laat de deelnemers kennismaken met verschillende manieren van natuurbeleving met de zintuigen: kijken, luisteren, ruiken, proeven en aanraken! Dat is wat men tijdens deze excursie gaat meemaken. Alle zintuigen komen aan bod. Telkens wordt de link gelegd met de natuur om ons heen. Gebruiken dieren hun zintuigen bijvoorbeeld op dezelfde manier als de mens? Wie meegaat met de boswachter ervaart de natuur op een nieuwe manier! Voor of na de wandeling is er de mogelijkheid om op eigen gelegenheid wat te drinken of te eten bij Brasserie Staverden.

Start: 14:00 uur op de grote parkeerplaats van landgoed Staverden, gelegen aan de Uddelermeerweg te Staverden.

Duur: ca. 2 uur. Kosten: € 5,00 p.p., kinderen 4 t/m 12 jaar € 2,50 p.p. Donateurs Geldersch Landschap & Kasteelen gratis op vertoon van GLK pas. Reserveren niet nodig.

Informatie: www.glk.nl/evenementen, Kees Bor, tel. (0341) 357 716 of Ronald van Veen, tel. 06 - 13 464 513.

Routebeschrijving

weg Apeldoorn-Harderwijk, afslag Leuvenum/Staverden (Garderenseweg). Daarna rechtsaf de Staverdenseweg op. Na kasteel Staverden rechtsaf de Uddelermeerweg op. Na ca. 200 m ligt rechts de parkeerplaats.