De nieuwe Countryman

De stoere en grensverleggende SUV van MINI, de MINI Countryman, is compleet vernieuwd. Er zijn grote stappen gezet op het gebied van binnenruimte, functionaliteit, veelzijdigheid en rijcomfort.

Onveranderd is de drang naar avontuur waarmee de nieuwe MINI Countryman jou en jouw passagiers een onvergetelijke rit bezorgd


INTRODUCTIE
Het is bijna zover. Op donderdag 20 augustus lanceren wij de nieuwe MINI Countryman. Niet zoals je van ons gewend bent in onze showrooms, maar anders. We lanceren de MINI Countryman in de virtuele showroom van Ekris MINI op deze pagina. Onze collega Tom verteld jou dan alles wat je moet weten over de nieuwe MINI Countryman. Zorg er dus voor dat je 20 augustus vrij houdt in je agenda zodat je niets mist van deze introductie. 

EXTERIEUR
Het exterieurdesign van de MINI Countryman is vernieuwd en verder verfijnd, maar ademt nog steeds een en al avontuur. Zo zijn de voor- en achterbumper compleet nieuw ontworpen en zorgen hoogglans Piano Black designaccenten voor extra stijl en charisma.

INTERIEUR
Plaats nemen achter het stuur in de nieuwe MINI Countryman wordt nog plezieriger met de vele slimme details die Countryman rijk is. Zo geniet je keer op keer comfortabel en in luxe van een aangename rit.

PERFORMANCE
Onderhuids is de MINI Countryman ook grondig aangepakt wat resulteert in een gunstiger evenwicht tussen brandstofefficiency en rijplezier.  Alle modelvarianten van de nieuwe MINI Countryman voldoen dan ook aan de zeer strenge Euro 6d-emissienorm.

Lees hier alles over de nieuwe MINI Countryman
 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info