De nieuwe Jotul Zensoric serie houtkachel

Elegante houtkachels, verkrijgbaar in drie verschillende maten, met een grote, gebogen glazen deur die nagenoeg volledig zicht op de vlammen biedt vanuit bijna elke hoek. Nu verkrijgbaar bij Van Manen & Visser Openhaarden.

Jotul Zensoric van Manen & Visser Openhaarden

De slimme technologie van Zensoric regelt de luchtstroom automatisch om te zorgen dat het hout gelijkmatig en efficiënt brandt

Dankzij de indicator onder de kachel die knippert om aan te geven dat u meer houtblokken moet toevoegen en een zelfsluitende deur met magnetisch sluitsysteem krijgt u een houtkachel die veilig en gemakkelijk te gebruiken is.

De kachel hoeft niet op het stroom worden aangesloten, maar kan simpelweg via het oplaadpunt aan de onderzijde van de kachel, via een USB-C kabel worden opgeladen.

Deze vrijstaande houtkachel haalt een maximale hoeveelheid energie uit ieder houtblok met minimale uitstoot, zodat u met een schoon geweten kunt genieten van de warmte en de vlammen.
 
Warmteopslagstenen kunnen in de houtkachel worden geïntegreerd om warmte op te slaan en af te geven lang nadat het laatste houtblok is toegevoegd. Door de vorm van de kachels en het geïntegreerde hitteschild, kunnen deze kachels ook dichter op de muur staan.
 
De Jotul Zensoric F 174 is brandend te zien in de showroom bij Van Manen & Visser Openhaarden, Lorentzstraat 8a in Harderwijk.
 
https://vanmanenvisser.nl/producten/jotul-f-174-zensoric/

Informatie houtkachel Zensoric

Van Manen & Visser Haarden B.V.

Adresgegevens

Lorentzstraat 8-A
3846 AW Harderwijk

Telefoon

T. 0341 418 807

Openingstijden

Ma Gesloten
Di 09.00 - 17.30 uur
Wo 09.00 - 17.30 uur
Do 09.00 - 17.30 uur
Vr 09.00 - 17.30 uur
Za 10.00 - 16.00 uur
Zo Gesloten
Meer info