De VVV Cadeaukaart, hèt cadeau tijdens de feestdagen!

De VVV Cadeaukaart bestaat nu ruim een jaar en raakt steeds meer ingeburgerd, de mogelijkheden met deze kaart zijn dan ook enorm, van winkel tot web, op heel veel plaatsen kunt u deze cadeaukaart inwisselen.

VVV Ermelo heeft zich de afgelopen maanden ingespannen om zoveel mogelijk Ermelose ondernemers warm te maken voor het accepteren van deze kaart

En met succes, het aantal acceptanten in Ermelo is verder uitgebreid, zo kunt u nu ook onder andere bij de Struukakkers, Florado en juwelier Wajer terecht. Ook landelijk wordt er hard gewerkt om nieuwe bedrijven aan te sluiten, onlangs zijn bijvoorbeeld Jack & Jones, Riviera Maison, Shoeby, Vero Moda, La Place en Zalando aangesloten.

Mocht u als ondernemer bij het lezen van dit artikel ook enthousiast zijn geworden om de cadeaukaart te accepteren, neem dan contact op met VVV Ermelo.
 
De VVV Cadeaukaart is dan ook een ideaal geschenk voor de komende feestdagen, bij VVV Ermelo pakken we de kaart uiteraard feestelijk in. Speciaal voor de feestdagen maakt u in de maand december kans op het winnen van een VVV Cadeaukaart ter waarde van € 50,-. Meedoen is heel eenvoudig, bij iedere aankoop van een VVV Cadeaukaart kunt u de kassabon met daarop uw naam en telefoonnummer achterlaten. Hieruit trekken we begin januari een winnaar.

Dus haast u snel naar de VVV voor het kopen van een VVV Cadeaukaart. 
 
Uiteraard hebben we ook een groot assortiment aan andere cadeaukaarten of leuke cadeaus voor de feestdagen. Kom dus vooral een kijkje nemen bij VVV Ermelo, want u zult hier zeker slagen! 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info