December is de maand voor kinderen om naar het theater te gaan

In het Theater in het Huis van Ermelo spelen er in december twee familievoorstellingen. Kinderen vinden het heel erg leuk om naar het theater te gaan. De kindervoorstelling is interactief en je bent écht onderdeel van wat er op het podium gebeurt.

't Zet je schoen Concert: zaterdag 3 december

Ter eren van de goedheiligman, is er in het theater een popconcert waarin het feest van Sinterklaas wordt gevierd! Op zaterdag 3 december van 11:00 - 11:50 uur kan je uit volle borst meezingen met de leukste sint-liedjes. Luisteren naar de mooiste verhaaltjes en gedichten. Voor jong en oud, voor lief en stout, van modern tot klassiek, kortom uniek! Wat is er leuker dan de verjaardag van Sinterklaas in het theater te vieren, nu dat weer kan.  

De Kameleon aan de ketting: woensdag 28 december
Wie is er niet groot geworden met de boeken over de Friese tweelingbroers Sietse en Hielke Klinkhamer, die met hun boot De Kameleon allerlei avonturen beleven. Deze keer krijgt de tweeling het wel erg zwaar als van rijkswegen wordt besloten dat de Kameleon “aan de ketting” moet. Immers, die prachtige en supersnelle boot van de broers draait op diesel en dat is verboden. De film kwam vorig jaar uit en draait op woensdag 28 november in het theater in Ermelo. .

“Een bezoekje aan het theater is voor iedereen een onvergetelijke ervaring”. Informatie over de voorstellingen vind je op de website van het theater www.cultuurinermelo.nl/programma