Determinatieavond Wat fladdert daar?

De Koninklijke Nederlandse Natuurhistorisch Verenging organiseert op dinsdag 29 maart a.s. een determinatieavond aan de hand van meegebrachte foto’s in Museum het Pakhuis in Ermelo.

Wat fladdert daar?

Samen pluizen naar de naam van de vlinder, hommel of libelle. Wil je graag weten wat je hebt zien fladderen en op de foto gezet hebt? Kom samen zoeken naar de naam van de vlinders, rupsen en/of andere insecten.

Neem dan je foto’s mee, uitgeprint of op een usb-stick. Het is aan te bevelen de datum en vindplaats van de waarneming te noteren. Ook zonder foto’s ben je van harte welkom.

In Nederland komen zo’n 55 dagvlinders en 1400 nachtvlinders voor. Daarnaast zijn er natuurlijk nog  de libellen, bijen, wantsen, sprinkhanen en nog veel meer soorten insecten. De insecten zijn zelfs de grootste groep van levende organismen op aarde. Kortom, voer voor een gezellige avond met andere “vlinderaars”.

Dinsdag 29 maart 2022 aanvang: 20.00 uur in Het Pakhuis, Molenaarsplein 24, 3851 MZ Ermelo

Graag aanmelden vóór 27 maart bij Volkert Bakker : [email protected]  0341-424293 of Ati Vijge : [email protected] 0341-560901.

(Afbeelding KNNV)