Dindoa verkoopt weer speculaas

Van maandag 26 t/m vrijdag 30 november gaan de jeugdteams van korfbalvereniging Dindoa weer huis-aan-huis speculaas verkopen. 

Het is inmiddels een goede traditie van Dindoa om rond Sinterklaastijd met ouderwets lekkere speculaas van de echte bakker uit Spakenburg langs de deuren te gaan in Ermelo.

Elke dag van 17.30 uur tot uiterlijk 21.00 uur en op woensdagmiddag vanaf 14.00 uur gaan de jeugdleden van Dindoa op pad. Wellicht komt er een verkopertje ook bij u aan de deur.

Voor een groot stuk heerlijk gevuld speculaas betaalt u 3,50 euro per pakje van twee plakken en speculaasbrokken kosten 2,50 euro. De opbrengst van deze speculaasactie kan Dindoa goed gebruiken voor onderhoud van de accommodatie, aanschaf van nieuw trainingsmateriaal en overige uitgaven waarmee de vereniging draaiende wordt gehouden.

Hebt u de verkoop aan de deur gemist en wilt u Dindoa toch met de speculaasactie steunen? Dat kan! U kunt uw bestelling plaatsen door te mailen naar [email protected]. Dan wordt het speculaas alsnog bij u thuis bezorgd.