Dindoa verliest derde wedstrijd op rij, 14-19 thuis tegen Dos Kampen (wedstrijdverslag)

Dindoa 1 uit Ermelo speelde afgelopen zaterdag thuis tegen Dos Kampen 1. De eerste helft ging het aardig goed met de Ermeloers, de Kampenaren lukte het niet om de voorsprong te nemen.

Wel kon Dindoa twee punten uitlopen op Dos Kampen maar de gasten kwamen steeds weer terug naar een gelijke stand. Zo was ook de ruststand 8-8.

De tweede helft was al direct in de eerste minuut voor Dos; zij maakten de 8-9 en direct daarna de 8-10. Dindoa kon nog weer gelijk komen op 11-11 maar toen scoorden de gasten 4 punten achtereen; 11-15. Jorik Velgersdijk maakte in dezelfde minuut de 12-15 en daarna was het weer voor Dos om de voorsprong verder uit te bouwen tot 12-18. Met nog vijf minuten te spelen ging het spel over en weer en scoorden beide ploegen nog hun punten. De eindstand van de wedstrijd werd 14-19 in het voordeel van Dos Kampen.

scores Dindoa: Jorik Velgersdijk 1; Ruben de Vries 1; Daphne van den Berg 1; Ellen Haverkamp 1; Mark Bronkhorst 2; Aniek Odding 2; Kasper Velgersdijk 3; Tom van den Berg 3.

Dindoa 2 speelde thuis tegen Spirit 2 uit Voorthuizen en zij deden het nog beter dan vorige week. Toen werd het 11-22 tegen Odijk 2 en nu was de eindstand 22-9. Dindoa 2 staat samen met Tweemaal Zes op de eerste plaats in de reserve eerste klasse.

Dindoa 1 moet volgende week naar Noord Holland om daar uit tegen BEP te spelen.