Doe mee aan de open trainingen en Sport- en Spelmiddag bij Korfbalvereniging Dindoa

Jonge sportliefhebbers opgelet! Hebben jullie ook zo’n zin om weer lekker te gaan sporten bij een sportvereniging? Lekker met een aantal leeftijdsgenoten bezig zijn!

De laatste maanden heb je alleen maar kunnen sporten op school (als je geluk had) of een beetje buiten kunnen spelen… Maar daar kan nu verandering in komen!

Korfbalvereniging Dindoa aan de Watervalweg is er helemaal klaar voor om jou als nieuwe speler te ontvangen. ’s Zomers spelen ze, natuurlijk, lekker buiten, terwijl ze voor het winterseizoen de beschikking hebben over een eigen sporthal.

Als je nieuwsgierig bent geworden en je wilt kennis komen maken met de korfbalsport, dan ben je van harte welkom bij de Open Trainingen

Deze vinden plaats op ons hun sportpark aan de Watervalweg op dinsdag 1 en 8 juni en op woensdag 2 en 9 juni van 17.00 tot 18.00 uur.

Als je nog wat jonger bent, dan ben je bij Dindoa ook meer dan welkom! De Flinkies is er voor de allerjongsten (3 en 4 jaar) en voor de kids van 5 en 6 jaar hebben we de Kangoeroe Klup. Kom een keer kijken of meedoen! We zien jullie graag op zaterdag 5, 12 en/of 19 juni van 10.00 tot 11.00 uur. Alle papa’s en mama’s kunnen, terwijl jij aan het korfballen bent, genieten van een lekker kopje koffie of thee op het terras.

Helaas gaat het grote schoolkorfbaltoernooi dit jaar niet door. Maar om toch even lekker met korfbal bezig te zijn organiseren ze op woensdagmiddag 2 juni 2021 van 14.00 uur tot 16.00 uur ook nog een Sport- en Spelmiddag voor alle kinderen die in groep 1, 2 en 3 zitten van de basisschool. Deelname is gratis.

Aanmelden kan via www.dindoa.nl. Dus, komen jullie ook een keer meetrainen? Je bent van harte welkom bij onze club! Tot ziens bij Korfbalvereniging Dindoa!