DVS'33 Ermelo jeugdopleiding weer winnaar

Op 17 mei in het PEC Zwolle stadion waren Vincent, Jack en Aart van DVS'33 aanwezig op het Nederlands Trainerscongres 2019 en het is de club wéér gelukt om na de nominatie voor de 2e keer de beste jeugdopleiding van Nederland te hebben in het seizoen 2018/2019. Uniek en waarom?

In 2015 won DVS'33 de prestigieuze prijs de 1e keer en nu in 2019 als eerste club van Nederland voor de 2e keer in betrekkelijk korte tijd.

Namens bestuur mogen ze de verantwoordelijken van de TCO en alle andere betrokkenen o.a. trainers en teammanagers etc. van harte complimenteren én feliciteren met dit wederom behaalde resultaat.

"Een resultaat van SAMEN WINNEN en een start om ons te blijven inzetten voor het uitgestippelde voetbalbeleid. 1e worden is knap, echter je handhaven op een hoog niveau vraagt nog meer".

De andere genomineerde clubs Quick uit Den Haag en Excelsior ‘31 uit Rijssen feliciteren zij met hun nominaties, want uiteindelijk hebben zij een prima jeugdopleiding, anders wordt je niet genomineerd.

Leuk detail was nog dat de nieuwe hoofdtrainer Richard Plug ook tot de genomineerde amateurtrainers hoorde, een felicitatie waard. Richard we wensen je een goede afsluiting en volgend seizoen veel voetbalplezier toe.

Namens bestuur DVS’33 Ermelo
Aart Goossensen, voorzitter.
(foto DVS)