DVS´33 Ermelo zoekt jou: Wij zijn op zoek naar scheidsrechters

De scheidsrechter is een essentieel onderdeel van het voetbal. Hij of zij speelt een belangrijke rol op én buiten het veld. De scheidsrechter helpt mee aan een sportief en eerlijk verloop van de wedstrijd.

Wil jij eraan bijdragen dat het plezier in het voetbal voorop blijft staan en dat beide teams met een glimlach het veld af stappen?

Meld je dan aan als scheidsrechter bij DVS 33 Ermelo en je kunt meteen beginnen met fluiten!Wij gaan binnenkort (bij voldoende deelname) beginnen met een cursus scheidsrechter worden. De kosten van deze cursus komen voor rekening van de club die tevens zorg zal dragen voor een scheidsrechters tenue .Uiteraard speelt leeftijd geen enkele rol om je aan te melden.

Jij kunt ook scheidsrechter worden. Jij kunt de leiding krijgen over wedstrijden van de allerjongsten, maar ook over wedstrijden van de senioren. Die keuze is volledig aan jou.

Persoonlijke ontwikkeling
Als scheidsrechter kun je jezelf op persoonlijk vlak sterk ontwikkelen. Je leert onder meer snel beslissingen te nemen en vervolgens deze beslissing ook uit te leggen en (non-)verbaal te communiceren. Zaken die voor een scheidsrechter van belang zijn, maar ook naast het veld goed van pas komen.

Vind jij het leuk om ervoor te zorgen dat kinderen en volwassenen op een sportieve en plezierige manier met elkaar de strijd aangaan?

Neem dan contact op met Jan Betten wedstrijdsecretaris van DVS 33 Ermelo te bereiken via tel: 0612639749 of per mail [email protected]