Edmund Mijnheer sluit voor rest van het seizoen aan bij A-selectie DVS'33

Op uitdrukkelijk verzoek van hoofdtrainer Simon Ouaali is sinds deze week Edmund Mijnheer aangesloten bij de A-selectie van DVS’33 Ermelo.

Na het vertrek van Jorran van Santen en Basil Camara, en het verhuren van Luuk Oosterling aan Duno Doorwerth, heeft de hoofdtrainer Edmund Mijnheer benaderd om tot het einde van het seizoen mee te trainen met de A-selectie.

De 40-jarige Mijnheer, van 2012 t/m 2017 speler van DVS’33 Ermelo, is vorig jaar gestopt als actief speler bij vv Hierden. Inmiddels is hij assistent-trainer bij JO17-01 van DVS en binnen de Technische Commissie actief als contactpersoon voor de spelers van de A-selectie. Trainer Ouaali ziet in de specifieke kwaliteiten van Mijnheer een welkome aanvulling op de A-selectie.

Reactie Edmund Mijnheer:
“Ik heb goed moeten nadenken over het verzoek vanuit de staf. Ook omdat ik inmiddels actief ben ik een andere rol binnen de club. Daarnaast ben ik al een periode niet meer actief als voetballer. Wel ben ik nog steeds relatief fit en heb na uitvoerig overleg met alle betrokkenen binnen DVS en mijn thuisfront besloten in te gaan op het verzoek van Simon.

Hopelijk kan ik met mijn mentaliteit en kwaliteiten op het gebied van coaching en teambuilding de komende maanden van waarde zijn voor de A-selectie tijdens trainingen. Ik ga er niet vanuit dat ik aan speelminuten ga komen, maar als de nood echt aan de man is, dan ben ik beschikbaar.”

Technische Commissie DVS’33 Ermelo

Edmund Mijnheer DVS voetballer
Edmund Mijnheer