Ekris BMW: BMW 3 Serie Sedan

Een BMW is van nature al sportief, stoer en een lust voor het oog. Maar wist u dat u met M Performance Accessoires uw BMW verder kunt personaliseren? Zowel voor het interieur als exterieur is een breed aanbod M Performance Accessoires beschikbaar waarmee u uw BMW nog stoerder, exclusiever en sportiever maakt. 

Graag laat Ekris BMW zien wat het toevoegen van M Performance Accessoires met uw BMW kan doen

Daarom hebben zij bij de vestiging in Arnhem een BMW 3 Serie Sedan onder handen genomen en voorzien van verschillende M Performance Accessoires. Kijk mee naar deze transformatie.



M Performance velgen
Sportief in de overtreffende trap. Deze zwart gepolijste 20" M Performance velgen zijn een echte blikvanger en maken de Motorsport look helemaal compleet. Met het Pirelli rubber houdt u altijd de volledige controle over uw BMW.

Frontsplitter
De voorkant van de BMW 3 Serie Sedan is uitgerust met de M Performance Frontsplitter Pro Carbon. Deze frontsplitter is gemaakt van lichtgewicht hoogwaardig Carbon voor een extra sportieve look. Een ding is zeker. Deze BMW 3 Serie Sedan valt net even wat meer op in de achteruitkijkspiegel van mede weggebruikers.

Sideskirts
Om de BMW 3 Serie Sedan een sportieve en exclusieve uitstraling te geven is deze BMW uitgerust met M Performance Sideskirts in hoogglans zwart. Aan weerszijden zijn deze subtiele sideskirts gemonteerd voor net dat beetje extra sportiviteit. 

Bekijk hier alle details

 

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info