Ekris: BMW M3 Sedan

Het lange wachten is eindelijk voorbij. De BMW M3 heeft zichzelf getoond aan de wereld. De krachtige sportsedan voor dagelijks gebruik is los.

Maak kennis met de nieuwe BMW M3 en ontdek alles wat hij u te bieden heeft.

Exterieur

Al vanaf een afstandje wordt het u direct duidelijk gemaakt. De BMW M3 heeft sportieve ambities en is voor niets of niemand bang. Een kenmerkend sedan silhouet wordt aangevuld met sportieve designaccenten. Deze sportieve designaccenten vindt u direct terug in de volledig zwarte BMW nierengrille en compacte LED koplampen.

Kijkt u van bovenaf naar uw BMW M3 dan valt het direct op, het Carbon dak. Niet alleen enorm vet, maar ook nuttig. Het Carbon dak zorgt namelijk voor een gewichtsbesparing en een lager zwaartepunt en dat komt het rijgedrag ten goede. Om de sportieve uitstraling helemaal af te maken zijn de velgen aan de voorzijde 19"en de velgen aan de achterzijde 20". Is dat niet even vet?!

Interieur

Zet u schrap voor een compleet nieuwe ervaring in de BMW M3. Neem plaats in de sportstoelen, klik uw gordel vast en druk op de start knop. Binnen no-time heeft u het gevoel dat u in een compleet nieuwe wereld bent beland. En dat nog voordat u ook maar één keer het gaspedaal hebt ingetrapt.

Performance

Onder handen genomen op het circuit. De BMW M3 beschikt over de juiste motorsportgenen. Onder de motorkap ligt de nieuw ontworpen 6 cilinder motor van BMW.  In de BMW M3 levert deze motor 480 pk in combinatie met een handgeschakelde zes versnellingsbak. Speciaal voor het pure autosportgevoel. In de BMW M3 Competition loopt het vermogen op tot 510 pk gekoppeld aan een automatische 8-traps Steptronic transmissie.

Eenmaal onderweg geniet u naast power van voortreffelijke wendbaarheid, precies stuurgedrag en een ongekende rijdynamiek. Dit is mede te danken aan de speciale M-specifieke setup van de ophanging.

Ontdekken

Wilt u meer ontdekken over de nieuwe BMW M3. Meldt u dan aan voor meer informatie, zo krijgt u automatisch het laatste nieuws over de BMW M3 in uw mailbox. Wij houden u dan op de hoogte zodra de prijzen van de BMW M3 bekend zijn.

Blijf op de hoogte

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info