Ekris Nijkerk: Ontdek de nieuwe MINI modellen

Het is eindelijk zover! Vanaf 17 april zijn de nieuwe MINI 3-deurs, MINI 5-deurs, MINI Cabrio en MINI Electric bij ons in de showroom. Een spannend moment, want nooit eerder werden er zoveel nieuwe MINI modellen tegelijk geintroduceerd. 

Wil jij getuige zijn van deze speciale gelegenheid en deze nieuwkomers, op afspraak, met eigen ogen bewonderen?

Via ons afspraakformulier kun je eenvoudig een showroombezoek plannen. Wil je meer dan alleen de nieuwe MINI's bewonderen? Plan dan een proefrit in een van de nieuwe MINI modellen via ons proefritformulier.

Opvallen en gezien worden doe je in een nieuwe MINI van Ekris. Deze grote en unieke MINI introductie kunnen wij niet zo maar aan ons voorbij laten gaan. Daarom vieren wij dit graag met jou. Zo kun je een rijk uitgeruste nieuwe MINI 3-deurs Private Leasen tegen een extra scherp maandbedrag en laten wij je op een speciale manier kennismaken met de nieuwe MINI Electric. 

Kijk mij! In mijn nieuwe MINI

KIJK MIJ! IN MIJN NIEUWE MINI

Wat is dat een fijn gevoel, eindelijk een nieuwe MINI. Dat moet iedereen zien toch? Zelfs zonder opvallende looks zal je gezien worden in één van de vier nieuwe MINI’s. Of je nou kiest voor de praktische 5-deurs, de sportieve 3-deurs, de duurzame Electric of de Cabrio voor de fun; met een MINI van Ekris rijd jij rond met een glimlach van oor tot oor.

Nieuwe modellen MINI Ekris Nijkerk

Ekris BMW dealer MINI dealer

Adresgegevens

Patroonstraat 5
3861 RN Nijkerk

Telefoon

T. 033-2456114

Openingstijden

Ma 8.00 - 18.00 uur
Di 8.00 - 18.00 uur
Wo 8.00 - 18.00 uur
Do 8.00 - 18.00 uur
Vr 8.00 - 18.00 uur
Za 9.00 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info