Ermelose Team Ooit gaat naar Alpe d’Huez

De Ermelose 35+ voetballers en aanhang zullen fietsend en wandelend de berg beklimmen om geld in de zamelen voor kankerbestrijding. (bekijk de video)

Team Ooit Ermelo

Team Ooit, Ermelose voetballers en aanhang voortkomend uit EFC’58, zal op 4 juni 2020 fietsend en wandelend meedoen aan Alpe d’HuZes.

Onder het motto “opgeven is geen optie” wordt in 2020 voor het 15e jaar door duizenden mensen  de Alpe d‘Huez beklommen om geld in te zamelen voor kankerbestrijding. De deelnemers van Team Ooit voelen zich gemotiveerd om de 14 km bergopwaarts te bedwingen door ervaringen met de ziekte in verleden en heden in familie- en vriendenkring. Ze willen zoveel mogelijk geld in zamelen ten bate van onderzoek om deze rotziekte te bestrijden.
 
Team Ooit, naar eigen zeggen voetbalden ze al toen er nog guldens waren, zal de komende maanden verschillende acties organiseren om geld in te zamelen. De eerste actie, een verloting onder Ermelose 35+ voetballers leverde het mooie bedrag van ruim 400 euro op. Verschillende Ermelose ondernemers hadden prijzen en waardenbonnen beschikbaar gesteld.
 
De komende maanden zullen verschillende acties georganiseerd worden: waaronder een Valentijn actie, houdt de facebookpagina in de gaten: https://www.facebook.com/TeamFCOoit/

De deelnemers kunnen daarnaast zowel als team als individueel gesponsord worden via: https://www.opgevenisgeenoptie.nl/fundraisers/Team-OOIT . Het streven is om 12.500 euro in te zamelen.
 
Het team dankt de plaatselijke sponsoren die een bijdrage hebben geleverd aan de loterij: Restaurant Bellini’s, Intersport, winkeliersvereniging “De Verbinding”, Gall & Gall, Kapsalon “De Haircorner”, Atelier Geertje de Roo Harderwijk, DA-drogist Boeve, Flexi-Fittness en De Masseur bij U Thuis, Marcel Klompmaker.

Team Ooit Ermelo