Fall event

Glorious Women organiseert het eerste event voor én door vrouwen. Een initiatief vanuit een aantal vrouwen uit de Evangeliegemeente Ermelo (EGE). Glorious Women nodigt alle vrouwen uit Ermelo en omstreken uit voor het Fall event dat plaatsvindt op 7 oktober 2022 in het Kerkelijk Centrum aan de Jeugdkant 16 in Ermelo.

Programma Fall event

Vanaf 19.15 uur gaan de deuren van het Kerkelijk Centrum open. Bij binnenkomst staat iedere vrouw een warm welkom met koffie en lekkernijen te wachten. Om 19.45 uur start de avond die in het teken staat van aanbidden en ontspannen. Esther Vorsterman zal jullie toerusten met mooie inspirerende woorden. Een boodschap die jou als vrouw helpt in de dagelijkse praktijk. Tijdens de avond zal Elly Maat live een schilderij op het podium maken.
 
Over Glorious Women

Vanuit de EGE proeven ze in de gemeente een verlangen om als vrouwen onderling (interkerkelijk en voor alle leeftijden) samen te komen. Ze zijn geïnspireerd door het beeld van vrouwen bij de bron, zoals in de tijd van de bijbel. Een bron, om water te putten voor levensbehoud, die tegelijk fungeerde als plaats van ontmoeting, verhalen vertellen en het leven delen. Waar jongere en oudere vrouwen elkaar ontmoeten en elkaar helpen. Om na het putten van water weer verder te gaan met het dagelijkse leven, het water met zich meedragend om te gebruiken.
 
Over de events
Met deze events willen ze een bronplaats bieden voor ontmoeting, inspiratie en toerusting. Elkaar ontmoeten om samen stil te staan bij de Bron van Leven, het Woord. Elkaar inspireren om het Woord van God handen en voeten geven in het dagelijkse leven als vrouw. Daarnaast willen ze graag verbinding leggen tussen vrouwen onderling in een ontspannen sfeer. Het Fall event is het eerste evenement dat ze graag vervolgen door het Winter event, Spring event en Summer event.
 
Inschrijven Fall event
De toegang voor het Fall event is gratis. Iedere vrouw is welkom.