Fans van The Lord of The Rings opgelet!

De hele maand oktober kunnen fans van The Lord of The Rings hun hart ophalen, want bij Kok CinemaxX in Harderwijk worden de films getoond.

8 en 9 oktober: The Lord of The Rings: The Fellowship of The Ring (Extended)

Een eeuwenoude ring, die jaren zoek is geweest, wordt gevonden en komt bij toeval terecht bij de kleine Hobbit Frodo. Als de tovenaar Gandalf erachter komt dat deze ring eigenlijk de Ene Ring is waar de slechte Sauron naar op zoek is, gaat Frodo samen met Gandalf, een Dwerg, een Elf, twee Mensen en drie andere Hobbits op een groots avontuur om deze te vernietigen.

15 en 16 oktober: The Lord of The Rings: The Two Towers (Extended)

The Lord of the Rings: The Two Towers (Extended)
 
Frodo Baggins en de Fellowship zetten hun zoektocht voort om de Ene Ring te vernietigen en strijden tegen het kwaad van de Duistere Heer Sauron. De Fellowship is verdeeld en merkt nu dat ze verschillende wegen inslaan om Sauron en zijn bondgenoten te verslaan. Hun bestemming ligt nu bij twee torens: de Orthanc-toren in Isengard, waar de corrupte tovenaar Saruman wacht en het fort van Sauron in Baraddur, diep in het donkere land van Mordor. 

22 en 23 oktober:  The Lord of The Rings: The Return of The King (Extended)

The Lord of the Rings: The Return of the King (Extended)
 
De laatste strijd om Midden-aarde begint. Frodo en Sam, geleid door Gollum, zetten hun gevaarlijke missie voort in de richting van de branden van Mount Doom om de Ene Ring te vernietigen. Aragorn worstelt om zijn nalatenschap te vervullen terwijl hij zijn in de minderheid zijnde volgelingen leidt tegen de groeiende macht van de Duistere Heer Sauron, zodat de Ringdrager zijn zoektocht kan voltooien.

The Lord of The Rings Kok CinemaxX Harderwijk
 

Kok Experience

Adresgegevens

Hoofdweg 2
3842 GZ Harderwijk

Telefoon

T. 0341-230000

Meer info