Figurentheater Ennadien met ‘Kus gezocht’ 4+

In de voorjaarsvakantie een mooie familievoorstelling in het theater De Dialoog. Deze voorstelling is bijzonder geschikt voor de leeftijd van 4 t/m 8 jaar. Voor alle vaders/moeders en opa’s/oma’s een unieke gelegenheid om samen met de kinderen en kleinkinderen te genieten van deze voorstelling.

Loes is een lieverd. Bijna altijd is ze het zonnetje in huis. Ze is een beetje zoals jij, dus ze zou zomaar je beste vriendinnetje kunnen zijn. Maar vandaag gaat alles anders.

Want, ken je dat? Dat het even niet gaat als je had verwacht. Dat je boos bent of teleurgesteld of jaloers. Dat het lijkt alsof alles misgaat. Dat je denkt dat mama je niet meer lief vindt en dat je vriendjes je stom vinden. Dat zelfs de figuren uit je lievelingsboekjes, die in je droom tot leven komen, kwaad op je zijn.

Zo’n dag heeft Loes!
In ‘Kus gezocht’ komen figuren uit prentenboeken tot leven. Het is een sterk visueel verhaal geïnspireerd op de opera van Ravel ‘L’enfant en les sortilèges’. www.ennadien.nl
 
woensdag 26 februari 2020, De Dialoog in Ermelo
Aanvang 15.00 uur
Toegangsprijs € 8,50
 
Kaartverkoop iedere dinsdagmorgen van 10.00-12.00 uur en elke donderdag van 14.00-20.00 uur en een uur voor aanvang van de voorstelling aan de kassa van De Dialoog in Ermelo.
Reserveren kan ook via www.theaterdialoogermelo.nl

Figurentheater Ennadien
Foto: Fokke