Gezellige activiteiten op het Molenaarsplein in Ermelo

Zaterdag 14 mei is het Nationale Molendag bij Molen de Koe op het Molenaarsplein in Ermelo. Tijdens deze dag zijn er activiteiten en kraampjes op het Molenaarsplein en er wordt kunt u lekker meefietsen met de Molenfietsdag.

Molenfietsdag wordt dit jaar een feestelijke dag!

Er is voor deze dag een speciale fietsroute uitgezet van 50 km in het teken van het 50 jaar zelfstandig van de gemeente Ermelo.

Ze hebben hiervoor speciaal een prachtige route uitgezet naar Nunspeet, die eveneens haar 50 jarig zelfstandigheid viert. Voor deze gelegenheid gaan ze een bewaarexemplaar van de route maken en zijn er extra feestelijke activiteiten onderweg. Heeft u zin in een mooie fietsroute, kom dan zaterdag 14 mei vanaf 9.00 naar het Molenaarsplein en fiets mee!!
 
Op zaterdag 21 mei wordt het weer gezellig op het Molenaarsplein, dan staat namelijk de jaarlijkse Molentourtocht op het programma. Het beloofd weer een prachtige rit met bijzondere auto's te worden.

Na twee jaar afwezigheid heeft de organisatie zich volledig opgeladen om er voor u weer een onvergetelijke dag van te maken. Een fantastische route langs de mooiste plekken in de omgeving, verzorgd met behulp van een aantal lokale (horeca)ondernemers en natuurlijk met de bekende behendigheidsproeven en opdrachten om de uitdaging voor u en uw bijrijder te vergroten. Kortom, alle ingrediënten voor een heerlijke en onvergetelijke dag. Dus zorg ervoor dat u zich snel inschrijft…………

De tocht heeft een lengte van ca. 110 kilometer en brengt u o.a. langs enige historische molens. Zoals altijd is de route één grote verrassing. Ook dit jaar komt u weer op plekken die u waarschijnlijk niet kent! De Molentourtocht wordt georganiseerd door de Molenstichting “De Koe”. De opbrengst komt geheel ten goede aan molen “De Koe”. Aan deze toertocht kan iedereen meedoen die de beschikking heeft over een klassieker, een andere echt bijzondere auto of een cabrio. Het is geen verplichting, maar wij waarderen het zeer als auto en passagiers duidelijk bij elkaar horen. De start van de tocht in om 11.00 uur vanaf het Molenaarsplein
 
Voor meer informatie kunt u kijken op de website www.ermelobuitenleven.nl of www.molendekoe.nl

Molen de Koe Ermelo
(Foto Ermelo Buitenleven - VVV Ermelo)
 

VVV Ermelo

Adresgegevens

Stationsstraat 20
3851 NH Ermelo

Telefoon

T. 0341 552 200

Openingstijden

Ma 09.30 - 17.00 uur
Di 09.30 - 17.00 uur
Wo 09.30 - 17.00 uur
Do 09.30 - 17.00 uur
Vr 09.30 - 17.00 uur
Za 09.30 - 17.00 uur
Zo Gesloten
Meer info